yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsi geçen satın alma için viral reklam gibi bir düşünce oluştu bende. Sonuç olarak webrazzi de, shiftdelete de eski siteler ve sahipleri de birbirlerini tanırlar yüksek ihtimalle. Sadece hem bahsi geçen sitenin reklamının yapılması, hem de shiftdelete 'in alım satım işlerinde ben de varım havası yaratılmak için oluşturulmuş bir haber gibi geldi bana. Yani kazan kazan politikası üzerine kurulmuş bir durum intibası yarattı.

Hele ki 500 bin TL'lik yatırım lafı ayakları yere basan bir söylem değil. Neye 500 binlik yatırım yapacaksın? Ürettiğin bir şey mi var? Satın aldığın bir mal mı var? Makale yazıp geçiyorsun. Server kolonisi mi kuracaksın, dünyaya mı açılacaksın? Piyasada onlarca benzeri sinema, film üzerine kaliteli site mevcut iken süper karga diye bir arayış içine şahsım adına girmem.

Son dönemde bir çok büyük çaplı yatırımlar kepenk indirirken bu tarz haberler sığ kalıyor.

Siz de kendinizce bir fırsat olur mu düşüncesi ile atılmışsınız ancak bu şekilde uyanık davranışlar pek bir kar sağlamaz. Ben yatırımcı olsam hiçbir şekilde de Türkçe domain'i almam. Potansiyelim varsa zaten Türkçe yazsalar da, eksik/hatalı yazsalar da 1. sırada ben çıkarım. Gerisi önemli değil.
süper kelimesi ingilizcede super olarak geçmiyormu
zamanında superonline.com vardı bir zamanlar turkiyenin açılış sayfasıydı sonra turkcelle satıldı kapandı yani efsane olmuş bir yerdi irci vardı bence super süper kelimeleri sorun olmaz giren googleye süper karga yazar yine o domaine girer zaten kullancılar artık bilinçli gördüğü sitenin adını aynı şekilde yazar. parası olan isterse supercaylak.com alan adına da para harcasa marka olur