Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumu misafir olarak takip ediyordum ama ben de artık aranıza katıldım. Ve süper bir kampanya ile karşınızdayım. Kendi uygulamama user çekerken sizlerin de karlı çıkmanızı istiyorum. Twitter Takipçi siteme sponsor üye alıyorum.

Peki Sponsor Üyelik nedir?

Sponsor üye olanlar uygulamaya izin vermelerine gerek yok. Sadece Twitter ID vermeleri yeterlidir. Herhnagi bir tweet atma, retweet yapma, favori yapma vs gibi reklam yok. Sisteme giriş yapan tüm kullanıcılar "callback.php" dosyasındaki kod sayesinde istediğim herkesi takip eder.

Peki bu 7bin takipçi hemen mi geliyor?

Hayır. Database'de 7bin kullanıcı oluncaya kadar sponsor üyeliğiniz devam edecek ve yavaş yavaş hesabınıza geliyor. Böylelikle takipçi sayınız birden artıp, göze batmıyor.

Peki 7bin takipçi geleceği kesin mi?

Evet 7bin takipçi geleceği kesin. Çünkü ben de siteye ücretli olarak uygulamaya 7k kullanıcı çektiriyorum.

Ne kadar sürer üyelik?

Üyelik 7bin üyeye ulaşıncaya kadar sürer. ( Database sıfırlanıp, ona göre sayım yapılacaktır. )

Not: Takip eden kişiler aktif ve Türk oldukları için takibi bırakabilirler. Size kesin olarak 7k takipçi sözü veremem.

Referans olarak 2 kişiye bu hizmeti ücretsiz olarak verebilirim.
Eğer 7k kullanıcı geleceğine inanmayan olursa hesabını kilitleyip takipçi istekleri sayısına bakabilir.

İsteyen olursa site ismini özel mesaj olarak verebilirim.

Kampanya 15 kişi ile stokludur.

Ücret: 15

Kalan: 10

Ödeme yolları: Paypal (+2), Misli, SanalPazar

İletişim:
aliosmanyuksel [at] outlook.com ( Paypal Adresi )
Telefon: +905544522466