Su ana kadar 10 a yakin cok buyuk projeler verdim ve binlerce dolar para odedim kendisine. Referans sitelerinin arasindaki bazi sitelerde bana ait. Isinden cok iyi anlayan, WordPress ustasi, her isi zamaninda halleden bir arkadas. Yillardir forumdayim bir suru insanla calistim sonunda boyle isini duzgun yapan birisi ile tanistigim icin butun projelerimi hayata gecirebiliyorum. 500 kusur mesajim var, itrade bile vermekle ugrasmam ve ilk defa birisinin konusuna bu sekilde referans olsun diye yazi yaziyorum. Boyle adamlar sayesinde tum islerim yolunda gidiyor.
Ne kadar diger kisilerin "hocam o is zor onun yerine soyle, boyle yapalim" diyen varsa gitsin BTHBilisimden isi ogrensin. Ne kadar absurt olmayacak fikir varsa soyluyorum, arastiriyor ediyor bir sekilde wordpress e entegre ediyor.
Su forumda is alipta ortadan kaybolan, yok amcam hastalandi, yok teyzemin basi agriyor diye msn den skypedan kacan adamlar BTHBilisim'den ornek alsin baskada birsey istemem.
Ilk ve son referans yazimdir. Kimse icinde gelip konusuna boyle yazmam. Verin butun islerinizi kafaniz rahat etsin.
Senden mesaj geldiğinde korktuğum gerçeğini asla inkâr etmeyeceğim,
Mesajı açmadan acaba şimdi nasıl bir serüvene doğru gidiyoruz diye merak etme hissi dahi bana fazlasıyla yetiyor.
Allah razı olsun senden.Benle çalışmak istediğin projelerindeki absurb isteklerine karşı "hocam o is zor onun yerine soyle, boyle yapalim" demedim diyemem ama deme sebebim kendi işimi kolaylaştırmak olmadı son projende böyle yapalım dediğim için 6 saat daha fazladan kod yazdığımızı hatırlıyorum.
Yorumundan ötürü çok teşekkür ederim , inan çok mahçup oldum tekrar birlikte çalışmak dileğiyle.