Phonique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi yeni yapmıyorum arkadaşım herkes kendi işini kendi bilir belki sende olmayan 4,5 yıllık hesaplar bende var belki ben bu işi yapıyorsam ? yada bilgim var paylaşıyorsam yada temsili anlattı isem neden senin gibiler zıplar böyle konuya çok bilmiş gibi hayre bir şey, o zaman bırakalım 2000 için arkadaşı dolandırıp kandırsınlar yarın konu açsın öylemi ? bu kadar düşünce olur işte kutluyorum sizi pardon hata ettim.
ilyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değil 4,5 yıl 45 yıl bile binlerce hesap yönetsen bile öyle saçma bişey söyleyemezsin. ayrcıca r10.nette gördüğümüz kadarıyla milleti dolandıranlar genelde yüksek çıkışlar , büyük vaadlerde bulunan kişiler
Ne garip bir celiski bu boyle. Hem konuya cok bilmis gibi mudahale eden hemde sorulan soruya yanit veremeyip meseleyi bulandirmaya calisanlar.

Arkadasim afedersin ama kimse burada 4,5 yillik hesap yonetiminden bahsetmedi? Kaldiki bir adwords uzmani olmak, daha dusuk butceye daha cok reklam yayinlatmanin olcutu 4,5 yillik hesap yonetmekmidir?
Bugun bile tiklama basina 5 lira odedigim ingilizce kelimeler mevcut iken nasil olurda 2bin TL gunluk butceden bahseden birine 200 TL ile bu isi hallederiz diyenler cikiyor? Lutfen biraz profesyonel olun artik. Musteri elde etmek ugruna prensiplerinizden taviz vermek yakisiksiz bir durum.
2bin TL butceli bir isin daha ne oldugunu kelimeleri bilmeden 200 TL teklifte bulunan birine ne gozle bakilabilirki?
Herneyse bu elestirileri yapici olarak almayip yine yukaridaki arkadasa verdiginiz tarzda yanitlar verebilme ihtimalinizi yuksek goruyorum.
Saygilar