DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk önce şunu söyleyim, ne kadar iyi bir sistem yazarsan yaz, önemli olan iyi şekilde tanıtımını yapıp doğru kişilere ulaşmak.

Sisteme gelince bu tür modüler sistem ilgi görebilir fakat yazım süreci biraz sıkıntılı olur, sektöre özel çözümleri daha çok seviyor insanlar. Yani oyun sitesi istiyorlarsa oyun scripti arıyorlar. Tabi bu benim düşüncem, bu sistemin sana faydası olur sadece, modüler olarak ayrı ayrı satabilirsin diye düşünüyorum.
yazılım ve veritabanı sürecinin dışında sadece örneğin oyun için düzenlediğinde sitede ve veritabanında işe yaramayacak onlarca modül olacak.
örneklemek gerekirse bir oyun sitesi ya da makale ya da forum sitesi açacak bir kişinin yazılımının içerisinde ürünler siparişler gibi aktif olmayan bölümler olacak. veritabanından açıp kapamak kodun okunuşu açısından hiçbir anlam ifade etmeyecek. veritabanındaki boş tablolarda öyle.

Çok sağlam altyapıları olan firmaların yaptığı modüler sistemler ziyaretçi sayısı 3 hanenin üzerine çıktığında performanstan sınıfta kalıyorlar.
Belki ileride kodlamada sana zaman kazandıracağını düşünüyorsun. Kütüphane mantığını iyice çözersen bu fikirden vazgeçeceğini düşünüyorum.
uykusuzum bu kadar uzun yazdım hatam varsa affola