dolupara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yanlış anlamayın ama benım bu kadar gosterımım olucak sıtem bu kadar az kazanacak sıteyı sunucula beraber yakarım hocam.

Şuan 8 günlük toplam

47.624 gösterim

4990 tıklama

0.41 tbm

Sayfa TO : %10.5

Kazanç : 2045 tl hocam
4990 tıklamaya 0,41 tbm alıyorsan bende benim sunucumu yakarım.

yanlış anlaşılacak birşey yok ortada. benim 25 bin kişi / 200 bin gösterim tbm 0,12 TL ile ortalama 130-150 lira getiriyor resim sitem.

bir başka sitem 45 bin ziyaret / 100 bin gösterim / %8 TO ile 250-300 lira arasında getiriyor. eğer bendede tbm 0,41 TL olsa, bende günde 1500-2000 lira arasında kazanırdım. ama tbm 0,06 - 0,07 civarlarında geziniyor. hatta bazen 0,05 oluyor

sen 30 k kişi ile (ziyaret ortalamanı 1.5 sayfadan baz alırsak) 2045 lira kazandığını söylüyorsun. Allah bereket versin ama tbm pek inandırıcı gelmedi nedense bana.Yabancı içerikli bir site ise bu dediğiniz tbm normaldir... fakat malesef türk sitelerinde o tbm leri bulmak imkansız!

Bu arada dediklerinizi yalanlamıyorum yanlış anlamayın. tamamen tecrübelerime dayanarak yazdığım şeyler. Türk sitelerinde sizin TO ile TBM yi yakalamak mümkün değil. bunu anlatmaya çalışıyorum...

Adsense yurtdışına kat kat fazla TBM ile ödemeler yapıyor

Not: ayrıca üsteki alıntı yaptığınız mesajımdaki resimde gösterilen, gösterim sayısı nı baz almamanız gerektiğini anlatmıştım. okumadınız sanırım.

sizden ricam bu konudaki tüm mesajlarımı okumanız. detaylıca anlattım zaten