Ücretsiz olarak dağıttınız bu scripti, harcanan emeğe saygısızlık yapıp ücretli olarak satan kişiler emek hırsızından başka birşey değildir.. Emeğinize sağlık emek harcanıp yapılmış bir script görseller ve özellikler açısından gayet zengin içeriğe sahip..
Hocam Scripti 2009 yılların'da portekizce bir forumdan download etmiştim.Yıllarca arşivim'de durdu.Bir kaç ay önce baktım piyasada dogru düzgün radyo scripti yok olanları'da çok uçuk rakamlara satıyorlar, dedim şunu türkçeye çevireyim'de millet yararlansın hem hayırımız olur milletin'de işine yarar.Yaklaşık 4-5 gündür dağıtmaktayız.Lakin bir site'de gördüm adını vermeyeceğim 250 TL karşılıgın'da kurulum dahil satıyorlar.Neyi kime satıyorsunuz ? Ayıptır yahu.Ben aylarca ugraşayım TÜRKÇE'ye çevireyim ücretsiz olarak dağıtayım, sen git babanın malıymış gibi ücretli sat.İşte bu yüzden scriptleri ücretsiz dağıtmak istemiyorum.Arşivim'de yaklaşık olarak 2 bin adet php script bulunmakta ve bir çogunu neredeyse kurulum dahil olmak üzere hep ücretsiz dağıttım.Ama görüyorum ki ASLANIN olmadıgı yerde ÇAKALLAR geziyor.İşte bu yüzden Bütün scriptleri sunucuma kurup herkese ücretsiz vereceğim.Geçmiş zamana baktıgım'da espower bilişim, aydın tasarım bu isimli arkadaşlar sanırım forum'dan banlandılar.Neden çünkü benim gibi ücretsiz script dağıtan arkadaşların scriptini ücretsiz alarak bir kaç edit yaptıktan sonra 100 200 TL'ye satıyorlardı.Buda banlanma sebepleri oldu.Her şey para değildir.Eminim ki scripti ücretsiz olarak indiren arkadaşlar hay ALLAH RAZI olsun şu Metin'den demiştir.