ya varya cevaplarınada yapıcakları işede ulan senin ne mutlu türküm diyene yazan yazını allahın kürdü istemiyor diye valilik kaldırıyor sen gelmişsin üniversite öğrencileri kızlı erkekli evde kalıyor diye bi taraflarını yırtmışsın milletin ahlakından önce başbakan boşbakanın milli ahlakının düzelmesi gereklidir eskidendi o yok uyuşturucu batağı yok şu batağı bu batağı şimdiki üniversitedeki kızlar senin altından donunu alır haberin olmaz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:13:14 -->-> Daha önceki mesaj 22:10:29 --

dombalak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacım tartışma çıkarmak değil.

Buradan itibaren 2 çocuk sahibi bir baba olarak konuşmaya devam edeceğim.

Üniversite yıllarımda çok özgür (!) bir hayatım vardı. Yapmadığım özgürlük kalmadı, çıkmadığım kız, gitmediğim mekan kalmadı.... O zamanlar o kadar güzel görünüyordu ki herşey. Eğlence, zevk, kızlar, ortam vs vs..

Bir gün bir bayan fuarda görevli olarak çalışırken yanıma geldi ve tanışabilir miyiz dedi. Bende heyecanla tamam dedim. Sonra sohbete başladık ve bana 5 dk içinde dediği şey şu oldu. "Kendime flört veya dost aramıyorum. Bazı ihtiyaçlarım var ve bunu giderecek birini arıyorum" (Sanırım demek istediğin anlaşılmıştır). İçimden OHA dedim. Bir beş dk daha sonra kadının 13-14 yaşında 2 çocuğu olduğunu öğrendim ve o günden beri ahlaka ters düşen her türlü olaydan uzak duruyorum.

Bir toplumu yıkmak için içine biraz cinsellik, biraz eğlence biraz da alkol koyarsanız atom bombasından daha etkili olur.

Ben çocuklarımın bu şekilde olmasını istemiyorum, bunlara şahid olmasını istemiyorum.

Hangi baba bunu ister ki
dedikleriniz doğru fakat bu aileden kaynaklı siz çocuklarınızı nasıl yetişrirseniz öyle yaşarlar devam ederler hayatlarına ve çevrenin bir etkisi yok gerçekten bahaneden başka birşey değil.