Arkadaş böyle suni gündemlere alet olup da ne güzel gaza geliyor herkes. Devlet eliyle böyle birşey yapılamaz. Birinin derdi oy kaygısı... Çıktı ortaya bir şey attı, malzeme eksikliğinden kıvranan basın da üstüne çullandı. Muhalefet desen hakeza... Zaten "devleti dinciler ele geçirdi" diye gezenler de gerekçe arıyordu. Ortalık çarşamba pazarına döndü mü...

Üniversite okudum ben de. Sınıf arkadaşım sapığın önde gideniydi. Apartmanlarında genel ev vardı. Oraya gidip gelmesi bi' şey değil, evine koloni kurmuştu. Bir defa telefonu çaldı yolda giderken. Ve kapattığında hoplaya zıplaya bağırmaya başladı yolda "oleeeey! çocuğum olmayacakmış" diye. Şimdi böyle ******** adamların sayısının azalması açısından, evlerde eğer bu tip durumlar yaşanıyorsa bence devletin müdahale etmesi lazım. Çünkü bu tip adamlar çamaşır değiştirir gibi kız değiştirip, kirlettikten sonra bir kenara atıyor. Bunların sayısının artmasını ve müdahale edilmesini istemeyip "bu ülkede herkes özgür" diyenler varsa, her ayrılık sonrası kafasını dağa taşa vuran binlerce kızın ahına dikkat etsin derim.

Burada savunduğum şey farklı yalnız. Kız erkek aynı evde kalan herkes şöyle ya da böyle demiyorum. Ama evlerde bu tarz olaylar dönüyorsa, gereği yapılmalı, aileler bilgilendirilmeli. Zaten kimse gidip bu evde ne oluyor diye içeri bakmaz. Konu komşu ihbar eder, ihbar değerlendirilir en fazla.

Ama başta da dediğim gibi, bunlar suni gündem. Seçim yatırımı. Saçma işler... Olmayacak işler. Peşinde koşmaya gerek yok