Yetişemezsin tosunum

Sen git biraz daha oku gel. Daha kendi logo'larının hikayesini anlatamayan biri kalkmış başkasının işini aşağılamaya çalışıyor.
"Kimsenin temsilcisi değilim. Senden daha iyi işi bilen biriyim. Git biraz trend takip et, tipografinin önemini kavra."
Logo tasarımı hakkındaki o eşsiz bilgilerini sanırım domain alıp satarken edindin. Aksi durumda konu ile alakanı, burda ard arda sıraladığın hezeyanlarla dolu ifadelerin dışında bir yerde göremiyorum...
Benim logolarımı burda tartışmıyoruz ki. İsteyen gider bakar inceler. merak eden PM atar hikayesini anlatırım. Marmaray logosunun hikayesini nasıl anlattıysam
"O kadar nitelikli işler çıkaran bir insan isen 3 tane sözde logo çalışmana dair sorular sordum onlara bir açıklama getir ki bizde senin ne kadar yetenekli olduğunu takdir edelim."
Marmaray ile ilgili o kadar şey yazdım siz hiç birşey anlamadınız veya işinize gelmediği için sadece saldırıp, çamır atma yolunu seçtiniz.Ben anlatırım da siz ne demek istediğimi anlayamazsınız o yüzden yormayın beni.