hocam reklamlar fena yerlerde değil şayet kendiniz panelden takip edemiyorsanız ortada bir sorun var demektir. + premium adsense sadece siteye verilir hesaba verilmez. Dikkat etmeniz gereken adsense hesabına ulaşabiliyormusunuz buradaki rakamlar bence gerçekci değil
Hocam premium hesap benim değil, reklamlarını kullanmış olduğum şirketin hesabı. Ben adsense hesabımdan bu verilerin ekran görüntüsünü paylaştım zaten. Neden doğru olmayan bir konuda yardım isteyeyim ki? Site panelinden reklam alanlarını istediğim zaman kontrol edebilme şansına da sahibim.
Birini öneremem forumdan.Yanlış anlaşılma olmasın ancak R10'da artık "x kişisi işini iyi yapar" diyemiyorum. Sonuçta panel bilgilerini vb vereceksiniz. Bu yüzden ben bu tarz çalışmaları kendim yapıyorum.
%1.5 - %2 Sayfa to alan bir sitem var. 2 ay kadar önce çalışma yaptım mesela (kendim tema editledim, reklam yerleşimi yaptım) Dünün geliri aşağıdaki gibi mesela.
1.432
76
5,31%
0,82 TL
43,50 TL
62,29 TL
Ancak böyle bir çalışmadan sonra sitenin şuanki tasarımda olmasını beklemeyin derim ben.Tasarımdan biraz ödün vereceksiniz para kazanmak istiyorsanız.
Hocam siz 1432 sayfa gösterimine mi 62 TL aldınız?