Merhaba değerli arkadaşlar,
Pr6 değerindeki siteme ücretsiz yazı ve makalelerinizi ekliyorum. Yalnız tek ricam
tanıtım yazısı değil, makale yada inceleme yazısı olaması gerekiyor.
Örnek vermek gerekirse;
Oyun siteniz varsa, herahangi bir oyun hakkında inceleme yazısı hazırlayıp, yazı içinde hedef kelimenize 1 adet link çıkışı vererek gönderebilirsiniz. aynı şekilde yemek sitesi olan arkadaşlar, yemek tarifi anlatıp gönderebilir. e-ticaret siteleri ürün inceleme yazısı gönderebilir. Bu durum aşağıdaki bütün kategoriler için geçerlidir.
Güncel-Spor-Sağlık-Sinema-Eğlence-Video-Oyunlar-Teknoloji-Yazılım-Tarih-Ürün İnceleme-Yemek-Mobil
Link yapısı şu şekilde olacaktır.
www.bilgeagac.org/yazınız.html
örnekler için sitedeki makaleleri inceleyebilirsiniz.
Normalde böyle bir sitede yazı yayınlama ücreti 10-20tl arasındadır, bunun yerine 5 tlye güvendiğiniz birisine 300-350 kelimelik kaliteli bir makale yazdırıp gönderebilirsiniz. Başı sonu belli olmayan, anlatım bozukluğu ile dolu yazılar onaylanmayacaktır.Son olarak sitenin kalitesini korumak ve bu alanda oluşabilecek suistimallerin önüne geçmek için
site kurallarını incelerseniz, memnun olurum.
Daha fazla arkadaşa ulaşması için lütfen konuya düşüncelerinizi yazmayı ihmal etmeyin arkadaşlar, ayrıca makale eklediğiniz zaman konuya yazarsanız onay süreci dahada hızlanacaktır. Siteye üye olup yazılarınızı gönderebilirisniz. Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
Site:
bilge ağaç