Meryemce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahabeden olan Kıymetli, Çok değerli anlamına gelen Ebuzer'den türeme Ebuzer-ed-din yani dinin değerlisi, kıymetlisi anlamında kullanılan isim (idi)

Artık yok malesef.

Bknz ( Ebu Zer El Gıfari )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:57:54 -->-> Daha önceki mesaj 22:56:32 --

Yanlışınız var, Bahaddin denen karaktere Utku ismini versinler bakalım aynı etkiyi yapacak mı sokağa?

Ben kişisel hayatımda niyet okumam, İsimlere yüklenen anlamlara da takılmam... Mizah'ın beslendiği kaynağı yazdım. Mizah sokaktan beslenir, İyi mizahçı sokağı yaşadığı toplumu iyi bilendir...

Biz hala Kemal Sunal'a "eşşeoglueşek" demesine gülen bir toplumuz,toplumda hala kızdığımıza da sevdiğimize de bu hitapları kullanırız.

Mizahçı igneler, ignelerken güldürür, ignelerken de güldürürken de kaynağını sokaktan alır.

Bahattin karakteri Fırat karakterinin yan karakteridir.
Fırat'ın uğursuz arkadaşı ki tam adı P. Bahattindir... Facebook sayfaları da Çizer ile alakasız sayfalardır. Bahattin Fenoman oldu, herkes sayfa açar oldu... Rahat olun, takılmayın " lobicilere" "amarika oyunları" mason cart curtlarına" 3-5 ay sonra bulamazsınız, Tüketim kültürü Bahattin in yerine koyacak bir şey bulur.