Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ürün sapasağlam çalışıyor..Sadece ürün açma kapama düğmesinin arkasında bir tırnak çiziği mevcut bunuda sağolsun koca tırnaklı bayan kuzenim yaptı Birde şarj makinası bozuldu dün, kendim başka bir tabletin şarj makinasını bağlayınca alet şarj aldı yani üründe problem yok sadece 10 tlye herhangi bir yerden tablet şarjı alıcaksınız..

Fiyatı zaten bu yüzden olabildiğince uygun tuttum..Ürünün ekranında ve arkasında deforme vs. kesinlikle yoktur..Akşama zaten bir tane gerçek resim ekliyeceğim sizlerde görürsünüz..Ayrıca şunuda belirteyim arkadaşlar ürünün wifi performansı çok güzel..Ben 7.kattan en az 100 metre uzağımızdaki dükkanın wifi kullanabiliyordum, HD Film performansıda gayet başarılı kasma vs. bulunmamakta, ekranıda renkleri gayet canlı gösteriyor..

Ürün Özellikleri

Amlogic AML8726-M3 İşlemci 1 Ghz
1 GB DDR3 Ram
8 GB Sabit Hafıza Diski
Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
Speaker 1X 0.5W Hoparlör
Kamera 0.3 MP Ön Kamera, 2 MP Arka Kamera
Ekran 7" WXGA (1024x600) LCD
5 Parmak Multi Touch
İşletim Sistemi Android 4.0

Temsili Resim

Ürünün Sorunsuzca Çalıştırdığı Uygulama ve Oyunlar

Whatsapp
Dead Triger
Asphalt
Gta Vice City
Gta 3 Libert City
Angry Birds
Fruit Ninja
Önemli Not: İlk önce ödeme ertesi iş günü kargoya verilir..İtraderimin ve forumdaki aktifliğim güvenilirlik açısından yeterli olduğunu düşünüyorum..
fiyat uygun bendede vardı aynısı alana hayırlı olsun derim hemde bu fiyata kıytırık bir tablet dahi bulamazsınız derim