Siz benim 1.5 ayda yakaladığım hiti 1 yılda yakalarsınız.. 1.5 ayda yakaladığım hiti 1 yılda 10 katına çıkartırım fark bu..Herşey sizin dediğiniz gibi değil..Evet akıllı çalışmakta biter..Benim her çalışmam legal'dir..
Oyun sektöründe birçok site var ve %75 i sırf site olsun diye duruyor..3 kuruş ile kelimelerde çıkmaya çalışıyor sonu hüsran oluyor.. Bakın oyun-oyunlar vb aramalarda.. Sitesine yatırım yapanlar bellidir..
Sizin dediğiniz gibi basarım içerik, basarım backlink evet basarsınız 2 hafta bile kalamazsınız..Hızlı giden atın **** seyrek düşer demişler..
Yani bilip bilmeden önyargı yapmayın..Dediğiniz şekilde backlink-h.link bastığımız yok sadece google'nin dilinden anlıyoruz diyelim buna..
Ve 3 aylık site 2 aydır çalışma yaptığım kelimelerde 2. sıralardayım.. Eğer dediğiniz gibi backlink bassaydım 1-2 hafta bile zor durudum..
Mesela site 3 ayda atıyorum 20k oldu adam satlığa çıkardı fiyatı uygun ama almaya karkuyorsunuz hani sonrasında ne olur diye vs, 1 yıl sonra o siteyi o fiyata alabilirmisiniz? Dolayısıyla hit belkide 2-3 katına ulaşacak site sahibi asla satmayacaktır o fiyata..
Bir diğer husus ister 1 aylık site olsun, ister 5 yıllık site google'Da %100 kavramı yok..
Çok olmadı bilirsiniz ki oyunskor vb kaç yıllık siteler uçtu gitti..O yüzden 1 yıllık siteyede, 10 yıllık siteyede, 1 aylık siteye de %100 güvenmek mantıksız..
Eğer google'da garanti kavramı olsaydı kimse gidip gayrimenkule yatırım yapmazdı..Gelir bir flash oyun sitesine 10-20 bin harcardı 3-4 ay sonra ayda alırdı 2-3bin tl çekilirdi kenara..
Gidipte 150 bin tl vererek daire alıp 600 tl kira almak için uğraşmazdı