butterfly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz benim 1.5 ayda yakaladığım hiti 1 yılda yakalarsınız.. 1.5 ayda yakaladığım hiti 1 yılda 10 katına çıkartırım fark bu..Herşey sizin dediğiniz gibi değil..Evet akıllı çalışmakta biter..Benim her çalışmam legal'dir..

Oyun sektöründe birçok site var ve %75 i sırf site olsun diye duruyor..3 kuruş ile kelimelerde çıkmaya çalışıyor sonu hüsran oluyor.. Bakın oyun-oyunlar vb aramalarda.. Sitesine yatırım yapanlar bellidir..

Sizin dediğiniz gibi basarım içerik, basarım backlink evet basarsınız 2 hafta bile kalamazsınız..Hızlı giden atın **** seyrek düşer demişler..

Yani bilip bilmeden önyargı yapmayın..Dediğiniz şekilde backlink-h.link bastığımız yok sadece google'nin dilinden anlıyoruz diyelim buna..

Ve 3 aylık site 2 aydır çalışma yaptığım kelimelerde 2. sıralardayım.. Eğer dediğiniz gibi backlink bassaydım 1-2 hafta bile zor durudum..

Mesela site 3 ayda atıyorum 20k oldu adam satlığa çıkardı fiyatı uygun ama almaya karkuyorsunuz hani sonrasında ne olur diye vs, 1 yıl sonra o siteyi o fiyata alabilirmisiniz? Dolayısıyla hit belkide 2-3 katına ulaşacak site sahibi asla satmayacaktır o fiyata..

Bir diğer husus ister 1 aylık site olsun, ister 5 yıllık site google'Da %100 kavramı yok..

Çok olmadı bilirsiniz ki oyunskor vb kaç yıllık siteler uçtu gitti..O yüzden 1 yıllık siteyede, 10 yıllık siteyede, 1 aylık siteye de %100 güvenmek mantıksız..

Eğer google'da garanti kavramı olsaydı kimse gidip gayrimenkule yatırım yapmazdı..Gelir bir flash oyun sitesine 10-20 bin harcardı 3-4 ay sonra ayda alırdı 2-3bin tl çekilirdi kenara..

Gidipte 150 bin tl vererek daire alıp 600 tl kira almak için uğraşmazdı
Bravo size. Google'i cok iyi bildiginiz icin 1,5 aylik paraya doyum olmayan sitenizi satisa cikarmissiniz. Dursun sizde 1 yil 10 kati fiyata satin 100k hit yapip