evileye : üstat birde helle yokmu dur şu programı çalıştırdım biraz sonra şifren bende diyen kişiler ) : gerçektende yazık şuan bilgisayara takılan 10-15-16 yaşlarındaki bir çok gencimiz gerçektende zamanları internete boş yerlere fuzili işlerle zamanlarını öldürüyorlar.
yanlış anlaşılmasın bu lafım her bu yaş gurubundaki gençlerimiz için degil.
helle bir internet kafelere gidin 12-1 arası okuldan çıkmış gençler ne küfürler ile cs fifa gta gibi oyunları oynuyorlar aralarında ne muhabetler oluyor ne kelimeler dönüyor ) :.
minorhopia : katılıyorum arkadaşım sana kesinlikle hemde eğer siz bugün bu çocuğa dur demesenizse emin olunki yarın daha büyük işlere kalkışacak ve yaptıkları ile yetinmeyecektir. zaten eğer dediği doğru ise 12 yaşın ise bir şey olacağını sanmam en kötü uyarı vs verirler bence.
zaten hapis veya daha farklı ağır bişi olursa şikayetini geri çekersin maksat çocuğu korkutman çaydırman .
Hocam ben üstat değilim

Üstat olmam için fırın fırın ekmek tüketmem lazım

Çünkü gerçekten işin ehli insanlar var
Temel sıkıntı ego tatmini.Arkadaş çevresinde itibar görmek istiyorlar.Bana gelecek şifren birazdan elimde diyecek varya

akla hayale gelmeyen küfürleri ardı ardına patlatır birde başına bela olurum

Sonra ava giderken avlanır
Windows+antivirüs+..+...+ kombinasyonunda sanal alemde takılıyorsanız lamerlardan darbe yemek çokta zor değil.
Ama linux+vpn+..+...+ kombinasyonla takılırsanız lamer kavramı sadece dalga geçilen bir kavram olur.Yinede hacklenirsiniz ama acemi ergenler tarafından değil profesyoneller tarafından

Profesyonellerde benim facemle,sitemle uğraşmayacaklarına göre(önemli biri değilsek tabi

).
Hack işinde amerika yada başka ülke yalan en çok taktir edilmesi gereken ülke çin`dir.Siz hiç çinli hackerların index basıp index e de "hacked by çan çin çon" yazdıklarını gördünüz mü?(İstisnalar hariç.).Çoğunluğu profesyonel takılıyorlar index basıp isim yapıp ego tatmini derdinde değiller.Gelirler hacklerler giderler
Bizim profesyonellerimizdende taktir edilecekler var fakat o kadar çok reklam peşinde olanlar varki onlar yüzünden asıl proflarımızı göremiyoruz.