Minorphobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaşı isterse 12 olsun isterse 30 şikayetinizi yapın hocam vazgeçmeyin 12 yaşında bunları yapan çocuk ilerde neler yapmaz ? benim fikrim bu yöndedir gerisi yine size kalmıştır
evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayetçi olun hocam.Bu işlerin affı olmaz.

Hack sektörü bir tek bizim ülkede adam akıllı gelişemiyor Bu durumun normal birşey olduğunu ima etmiyorum.

Sebebi şu:

Hack işine girmek isteyen veletlerimiz ilk önce nasıl görünmez olunacağını öğrenmek yerine nasıl hack yapılır olayına atladıklarından sazan.avi de başrolü oynuyorlar.

Geçende veledin biride bana dolandı :"israili de haclicem senide hacklicem görücen gününü"dedi tamam hackle dedim gece bunla uğraşmaya bir başladım sabaha kadar çıldırdı Kanser ettim Çocuk tüm öğrendiği yöntemleri denedi yapamadı

Hack işininde bir onuru var gururu var ** "msn hackleycem,face hackleycem,site hackleycem"diye bu işe girişilir mi

Misyonu yok sağa sola sitelerden öğrendikleri(daha doğrusu aldıkları hazır programlar ile) ile atlıyorlar hurra sonra ilk şikayette bilişim suçları şubesi

Bunlar hep amerikanın oyunları ** Filmlerde görüyoruz adam 2 tuşa basıyor hemen hack yapıyor Filmi yapan adam hackerin bu seviyeye gelene kadar ne kadar müsait yerinden kan akıttığını göstermiyorki Bizim veletlerde hemen hack yapacaklarını sanıyorlar
evileye : üstat birde helle yokmu dur şu programı çalıştırdım biraz sonra şifren bende diyen kişiler ) : gerçektende yazık şuan bilgisayara takılan 10-15-16 yaşlarındaki bir çok gencimiz gerçektende zamanları internete boş yerlere fuzili işlerle zamanlarını öldürüyorlar.
yanlış anlaşılmasın bu lafım her bu yaş gurubundaki gençlerimiz için degil.
helle bir internet kafelere gidin 12-1 arası okuldan çıkmış gençler ne küfürler ile cs fifa gta gibi oyunları oynuyorlar aralarında ne muhabetler oluyor ne kelimeler dönüyor ) :.

minorhopia : katılıyorum arkadaşım sana kesinlikle hemde eğer siz bugün bu çocuğa dur demesenizse emin olunki yarın daha büyük işlere kalkışacak ve yaptıkları ile yetinmeyecektir. zaten eğer dediği doğru ise 12 yaşın ise bir şey olacağını sanmam en kötü uyarı vs verirler bence.
zaten hapis veya daha farklı ağır bişi olursa şikayetini geri çekersin maksat çocuğu korkutman çaydırman .