Softurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere sosyal ağların tüm dünyada büyük bir önemi var. Bu önem artık webmasterlarıda etkiliyor ve bizde sosyal ağlar üstünden hit almaya başlıyoruz. Yada sosyal ağları kullanarak reklamımızı yapıyoruz. Büyük siteler bile artık sosyal ağlar üstünden hitlerinin bir çoğunu alma durumuna gelmişken, Türkiye'de sosyal ağlar hakkında geniş bir paylaşım alanına sahip bir forum bulamadım. Projemi uzun zamandır düşünüyordum ve aklımdaydı. Hatta bir ara açtım ve tekrar kapattım. Ama şimdi kapatmamak üzere açıyorum Allah'ın izniyle.

Sizleride bu yeni oluşumun içinde görmek beni mutlu edecektir. Benim için şu anda çıkarlar yada giderler önemli değil, aynı şekilde üye sayımızda önemli değil. Daha öncede hep desteklediğim şey özgün içerik şu sırada önemli. 100 kişide olsak, 50 kişide olsak bu yetecektir zaten. Ben kendim birçok özgün içeriğimi siteye ekleyip sosyal ağlar konusundaki bu büyük açığı kapatmayı düşünüyorum. Sizlerden de destek bekliyorum arkadaşlar.

Sosyolox.com - Türkiye'nin Sosyal Ağ Forumu
Ayrıca yetkili olmak isteyen ve kendine güvenen yetişkin arkadaşlar bana ulaşabilir.
Hayırlı olsunda siteye noldu hocam