Merhaba sitenizi incelemeden hemen yorumda bulunmak dogru olmaz tabi. Ama tecrube ettigim bisi varki kurumsal yirmi yada otuz sayfadan olusan bir siteyi guncellemenize gerek yoktur. Alt sayfalarina farkli iplerde sektorunuz ile ilgili sitelerden link vermenizi tavsiye ederim
SM-N9006 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amacım sadece güncel tutmak hocam.
Merhaba,
Konuya 2 oneride bulunmak icin gelmistim arkadaslar blog kismini soylemis o yuzden o konuya deginmiyorum fazla.
Bir baska onerim ise su:
Sitenize Sıkça Sorulan Sorular kismi yaparak o kismi guncel tutabilirsiniz hocam. Bu kisma yorumlara izin verin ve musterilerede yorum yapma olanagi birakin. Daha onceden biliyorum eger herhangi bir hizmet veren siteniz varsa iletisim kismi yerine yorum kismida kullaniliyor.
Blog disinda boyle bir kisim yaparsaniz hem siz soru cevap seklinde guncel tutabilirsiniz devamli hemde yorum yaptirarak siteniz guncel kalir. Bunun yaninda tabii blog kismida onemli...
Saygilarimla,,
Yorumluk bir ziyaretci sayısı yok şimdilik hocam ama ileride bunu yapabilirim.
Eğer aşırı kurumsal ise firma hakkında haberler yazın ve tanıtım yazısı yöntemiyle millete yayınlattırın. Sonra siteye basında biz kategorisi altında ekleyin. Özellikle firmalar için birebir.
O kadar aşırı değil hocam.