*google+ yöntemi olayı ilk çıktığında 1 kanalım için uygulamıştım. para kazanma aktif oldu.
*15 ekim, bayramın 1. günü adsense hesabıma bağlı bütün kanallarım para kazanmaya kapandı.
*Aradan 5 gün sonra tekrardan bu yöntemi uyguladım. Tüm ana hesaba bağlı kanallarımın adsense hesabı aktif oldu. Hâlâda kanallarda reklam yayınlanmakta. Şükür.
...NELER YAPTIM...
*Kanallarımda zaten 3. taraf, eşleşen, dünya geneli engelli videolar bulundurmuyordum. Çıktığı anda siliyorum.
*Eski kanallara video yüklemeyi bıraktım yeni kanallar açtım.
*Açtığım yeni kanalları açtım ve en az 15 gün beklettim (telefon onayı gerçek telefonla yapıldı)
*Youtube to Youtube yükleme işini bıraktım.
*Açtığım kanallara videoları yükleyip bir kaç hafta sonra adsenseye bağladım. (herzamanki kullandığım adsense hesabına)
*Sadece 1 kanalla ilgilendim günlük 50-60 videoyu geçmeyen yüklemeler yaptım. (botla yükleme ve editleyip kendi bilgisayarımdan yükleme yaptım)
*1 kanala ortalama 300-500 kadar video yükleme yapıp yeni kanala geçtim (katagori bazında açılmış kanallar ve arada güncelleme yapıyorum)
*Adsense hesabı bağladığım kanallara videoları yükledim ve videoları para kazanmaya 1-2 gün sonra aktif ettim. (videolara etiket girmedim, sadece başlık ve açıklama girdim para kazanmaya aktif ettikten sonra özenle seçilmiş etiketler girdim)
*Eşleşen, her türlü uyarı veren videoyu kanalımda bulundurmadım anlık sildim.
*şuan aktif 5 ANA kanalım var 2 si eski kanal.
*Alt kanal sakın açmayın her gamil hesabına 1 kanal açın faydasını göreceksiniz.
şimdilik yaptıklarım bunlar extra orda burda paylaşmalar yapmadım kendi halinde organik izlenim alıyor.
Aynı yöntemi 2 kez denedim, Kanallarımda Adsense kapanması felanda olmadı
sizde oyunu kurallarına göre oynayın kapanma olacağını sanmıyorum.
Birinci kanalımda sorunsuz işe yaradı ama ikinci kanalımda sorun çıktı yardımcı olabilir misin üstad.
Şöyleki, kanalımda denilenleri yaptım bugün kontrol etmek için girdim tıpkı ilk kanalımda olduğu gibi iki alternatif çıktı hangisine girmek istiyorsunuz diye ben yeni açılanı seçtim ama yeni açılanda hiç bir video yok. Sanırım yeni bir alt kanal açılmış halbuki ilk kanalımda sorunsuz tüm videolar duruyordu. Bunda neden böyle oldu ve ne yapmam gerekir?