f1x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son olarak belirtmekte fayda var. Siteniz Kıbrıs da barınıyor ve siz Meta tag da <meta name="distribution" content="Local" /> kullanmışsınız. Bu meta tagı kullanmaya devam edecek olursaniz, web siteniz kıbrısta barınıyor olduğu için siteniz google kıbrıs web araması sonuçlarında yoğunluk gösterecektir. Bunu Global olarak değiştirin veya bu meta tag ı kullanmayın. Ayrıca almış olduğunuz makale/tanıtım linkleri abartılı şekilde kullanılmış, tek kelime ve tek sayfa odaklı olduğundan da bir süre problem yaşayabilirsiniz. Konu içerisinde disavow kullanılması söylenmiş, ben tavsiye etmiyorum illegal link haricinde kullanılmasını. Spam sayılabilecek linkleri engellemek istiyorsanız, tüm linklerinizi engellemelisiniz çünki hiçbir doğal link verilmemiş sitenize. Tamamen programlar ile otomatik aynı tanıtım/makale ile çıkışlar yapılmış.

Dipnot: Bu site de sizden evvel http://web.archive.org/web/201102021...arservisi.com/ dışında hiçbir şekilde yayın yapmamış görünüyor. 2011 senesinde, tekrar tekrar;

İyi çalışmalar..
sayfaların hepsi Global olarak güncelledim diğer gelen backlink'leride kaldırıyorum umarım en kısa sürede düzelir site