Merhaba,
Adsense hesabımda kullanmak üzere vadesiz TL hesap açtırmak istiyorum, ancak İş Bankası başta olmak üzere birçok banka yılda 100 TL civarı hesap işletim ücreti alıyor.
Forumda konuları araştırdım ama çokta güncel bilgi bulamadığımdan enpara.com ile adsense ödemesi alan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.
* Swift kodu ve Şube bilgilerinde sorun yaşanmakta mıdır. Forumda Adsense için Finansbank seçileceği, şube olarakta İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu ve İstanbul Merkez seçimlerinden birinin yapılması gerektiği bahsedilmiş, hangisi neye göre ben İstanbul'da değilim.
* Ödemeler normal banka hesapları gibi zamanında yatıyor mu, enpara.com'un çalışma prensibi gereği problem yaşayan geç ödeme alan veya eft'si havuzda bekleyenler olabiliyor mu,
* Enpara.com sitesinde yabancı para gelen eftlerden 15 TL komisyon alındığı yazıyor. Biz ödemeleri artık TL alıyoruz, ama yurtdışından TL olarak gelmediği için herhangi komisyon ödeyen oldu mu,
* Bankamatik kartında isim yazmadığı ilk başvuruda verildiği söyleniyor doğrumudur, ayrıca parayı Finansbank'ın Atm'sinden komisyonsuz çekebiliyormuyuz.
* Bunlar dışında handikaplı, Adsense veya enazından paranın çekiminde komisyon, sıkıntı yaşayan var mıdır?
Teşekkürler.