@faith : Tabikide çıkış fiyatının çokta bir önemi yok. BTC nin iyi taraflarını görüyorum hatta yatırımda yapıyorum. Online casino ile bitcoin son zamanların en güzel birleşimi gibi duruyor. Örneğin bence 34 btc var ama ben bunu dursun değerlensin diye almadım yatırım yaptığım alanda btc al-ver sirkilasyonu döndüğü için o kadar btc yi bloke altına alıyorum. Yani para birimini sabitliyorum , usd diye bir para birimi yok bu projede. btc al btc ver. Şu riskim var tabi ilk başta btc alırken ortalama $208'a aldım onun ciddi düşüşü sermayeye zarar verebilir ancak risksiz iş olmaz heleki girdiğim sektörde.

Tekrar belirteyim kktcde ikamet ediyorum. güney tarafının bitcoini kurtuluş olarak görmesi hikayesi uydurulmuş bir senaryo. Bir çok dükkan kabul ediyor doğru ama bu ne kadar devam edecek sence..

Örneğin 1 hafta önce aylık vds aldın 0.5btc ye diyelim , şimdi alsaydın 0.35btc ye alabilirdin.. Oysaki kredi kartıyla yada başka bir yöntemle alsaydın hep $100 ödeyecektin değişmeyecekti. Üretilen mal $ bazlı üretildiği için btc nin hiçbir hükmü yoktur,olamazda. Mining miş efendim gpu power mış bana hep traş geliyor . Bir kere o ekran kartının üretimi dolar.

21M btcden sonra üretimi duracakmış , sizde buna inanıyorsunuz.... Tabiki duracak diyecekler ... FED bile hala trilyon dolar para basıyor da , geçen ya durduralım azaltalım dediler diye türkiye borsası tepetaklak oldu. Okuyorum bazı yazıları , matematiksel hesaplamalar yapılmış .. para basımı durursa limit sonsuz olurmuş efendim btc nin fiyatı pahabiçilmezmiş...... İnsanların çok fazla alternatifleri var niye btc kullansın diyen yok.. Ha evet internetten tanksavar siparişi veren , uyuşturucu alan biriysen etkilenirsin çünkü en güvenli yol bu.. Ama insan genelde günlük harcamalarında paranın takibine çok fazla takılmaz.

Ben ekonomi profesörü değilim , zaten onlarında söylediği şeylerin %99 yanlış çıktığını bir çok kez borsa da gördüm.. Bende şuan $10k'a yakın para kazandım btc tuttuğum için (zorunluluktan) , sizde kazanacaksınız. Zaten kazananlar olmasa , yada siz kazanmasaydınız hiç uğraşmazdınız.


@SEOPro btcturk sitesi kerem tübük'e aittir.kktcde merit otelleri yada net holding ' i duyduysanız .. patronun oğlu.. Konu altında paylaştığım bana ait bir site adresi yoktur. btcturkten alım-satım yaptım pek güven vermesede (para çekme , para yollama da bekletiyor) işlemlerim en nihayetinde gerçekleşti.