Merhaba;
Kisi ya çok saf, yada gerçekten kendini akıllı sanıyor. Ticari islemimiz olmadıgı halde R10 da islemlerini engelleme amaclı - itrader kullanmıstık. Özel mesajdan yazdıgı mesajlar asagida mevcuttur. Dolandırılanların bilgisine.
ekonomikdomain adlı üyeden alıntı:
Merhaba Ben hesabın asıl sahibiyim hesabımızı nasıl olduysa ele geçirmiş bu vatandaş gerekli işlemler yapılcak sizi nasıl dolandırdı ?
Hayır biz sadece uyarı maksatlı itrader kulandık.
Ayrıca bu tür tktikler biraz eskidi. Madem hesap size ait. Öyleyse gidin magdur olanların magduriyetini giderin. Sonucta R10 da her üye kendi hesabından sorumludur.
Sikayet konusu actıklarında kesin uzaklastıırlırsınız. Sonrasındada kisi savcılıga sikayet ederse, 3-5 kurus icin mahkemelerde ugrasırsınız bilginiz olsun.
ekonomikdomain adlı üyeden alıntı:
Merhaba Sizi anlıyorum Gerekli İşlemler başlatıldı Bu vatandaşın hesap bilgilerine kadar hepsini biliyoruz gerekli işlemler başlatıldı siz ne kadar ve hangi yolla ödeme yaptınız?
Ben herhangi bir islem yapmadım.
R10 da ticaret yapmanızı önleyici - itrader kullandım.
Beni dolandırmıs olsaydınız. Gerekli islemleri sizin baslatmanıza gerek kalmazdı. Yarın mesai saatinde banka hesap numaranız üzerinden savcılıga sikayet verirdim. Vermeyeceklere çatarsanız sanslısınız.