SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın Kullanıcımız,

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:

Sorunlar:

- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

---------------------------------
hocam bunun neresi detaylı ?
Otomatik gönderilen mesaj

Adsense neye önem verir bana kazandır bende sana kazandırayım.
Adwordsta aynı sekilde bugün reklam veriyoruz ve verdiğimiz ücretin 4 katı olarak geri dönen bir sistem

Kısaca adsense onayı almanız için adwords reklamları ile alakalı bir blog açın adwordsta millet ne reklamı veriyor o sekilde yapın.

Reklamı almak için domain önemli degildir xxxxxx.com net vs eski domain veya düşmüş domain olursa daha cabuk olur.
Sonrasında min 10 adet full özgün yazı girin o reklam ile alakalı
Sonrasında bir yerden hit cekin 1 hafta boyunca 3 . günü basvurun sonrasını buraya yazın.
SEOPro Bunların hepsini yapacağım üstad ve sonucu yazacağım... Makalelerin sayısı 500'e yaklaştı ve hepsi özgün. Ama dediklerinin hepsini yapacağım. Çok teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:09:02 -->-> Daha önceki mesaj 20:08:12 --

YusufKISA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siteniz analytics 'e ekli mi ? Birde kaç hit alıyor siteniz. Muhtemelen bunları yayınlamadan önce sitenizde fazla içerik bulunmuyordu yanılmıyorsam.

Sitenize ilk sayfada seopro 'nun dediği gibi özgün makaleler ekleyin. Alanına reklam verilen makaleler. Mesela turkcell 'in paketlerinden birini tanıtın. Bankalardan bir tanesinni kredi kampanyasını tanıtın. Hit getirecek ve reklam verilebilecek konular seçin.

Çok uğraşmışsınız ama : http://www.kefline.com/bu-hafta-vizyona-giren-filmler bunuda kaldırın hocam. Nasıl güç olduğunu bilirim. Evlat acısı gibi koyar adama çünkü 600 kelimelik makalelerimi sildim zamanında.
Evet ekli Yusuf, hit alıyorum günlük 15.000 -20.000 civarı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:09:47 -->-> Daha önceki mesaj 20:09:02 --

YusufKISA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siteniz analytics 'e ekli mi ? Birde kaç hit alıyor siteniz. Muhtemelen bunları yayınlamadan önce sitenizde fazla içerik bulunmuyordu yanılmıyorsam.

Sitenize ilk sayfada seopro 'nun dediği gibi özgün makaleler ekleyin. Alanına reklam verilen makaleler. Mesela turkcell 'in paketlerinden birini tanıtın. Bankalardan bir tanesinni kredi kampanyasını tanıtın. Hit getirecek ve reklam verilebilecek konular seçin.

Çok uğraşmışsınız ama : http://www.kefline.com/bu-hafta-vizyona-giren-filmler bunuda kaldırın hocam. Nasıl güç olduğunu bilirim. Evlat acısı gibi koyar adama çünkü 600 kelimelik makalelerimi sildim zamanında.
Sildim hocam bunuda, bilsem %90 nını silmem gerekecek acımam islerim.