SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın Kullanıcımız,

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:

Sorunlar:

- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

---------------------------------
hocam bunun neresi detaylı ?
Otomatik gönderilen mesaj

Adsense neye önem verir bana kazandır bende sana kazandırayım.
Adwordsta aynı sekilde bugün reklam veriyoruz ve verdiğimiz ücretin 4 katı olarak geri dönen bir sistem

Kısaca adsense onayı almanız için adwords reklamları ile alakalı bir blog açın adwordsta millet ne reklamı veriyor o sekilde yapın.

Reklamı almak için domain önemli degildir xxxxxx.com net vs eski domain veya düşmüş domain olursa daha cabuk olur.
Sonrasında min 10 adet full özgün yazı girin o reklam ile alakalı
Sonrasında bir yerden hit cekin 1 hafta boyunca 3 . günü basvurun sonrasını buraya yazın.
YusufKISA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi üstadım adsense 'ye başvurmadan önce mutlaka siteyi analytics ve webmaster araçlarına eklemek gerekiyor. Eklediğinizde sitenizin minimum 50-100 arası tekil almasıda şart.

Birde : http://www.kefline.com/tag/windows-8-indir böyle şeylerden kaçının en azından adsense onaylayana kadar.

Telif hakkıyla korunuyordur mutlaka kaldı ki korunmuyorsa bile sayfada indirme söz konusu değil.

Buraya yazıyorum ki diğer arkadaşlarda görsünler. Bu gibi sorunları yaşayan.

Herhangi film veya dizi içeriği ile karşılaşmadım. Eğer benim bulamadığım dizi-film ile ilgili herhangi bir içerik varsa mutlaka kaldırın.

Ben filmleri izleyip hakkında yorum yazıyordum bunun için adsense 'den banlanmıştım.

Ayrıca www.kefline.com/belgesel-firavunlarin-sirlar kesinlikle belgesellerin adsense onayını engellediğini düşünüyorum.

Belgeselleri öncelikle siteden kaldırıp tekrardan başvurun.

Yusuf ilgin için çok teşekkür ederim. Bu konuları açmadan çncede başvurmuştum ama yine reddetmişti ama sen söylediğin için şimdi ikisinide siliyorum