Kardeşim domain panelinde ns1,2 ve ns3.digitalocean.com girdim daha sonra zpanel'de Domain ekledim, FTP hesabı oluşturdum, Mysql oluşturdum hepsini yaptım Filezilla ile FTP'ye bağlanıp anadizine vbulletin dosyalarını attım phpmyadmin'den sql yükledim ama site açılmıyor. İmzamdaki site' olan
http://www.forumhatti.com'a bakar mısın '' Hata! Google Chrome forumhatti.com sitesini bulamadı '' hatası ile karşılaşıyorum. Zpanel bana çok karışık geldi ben mi yanlış oluşturuyorum acaba FTP, Domain ve Mysql hesaplarını çünkü oluştururken bir kaç ayar var anlamadım gitti ki anlıyorsan lütfen yardımcı olur musun tam olarak nasıl yapacağımı.
Haklısın kardeşim. Webmin deme hocam ya webmin kurmaya çalıştım putty kafayı yedi bir sürü hata çıktı, tekrar sildim ama silerken de tam silememişim bu yüzden VPS'yi silip yeniden oluşturdum hemende üzerine zpanel kurdum. Zpanel güzel ama çok karışık bir arayüzü var. Cpanel ve Direct Admin dışında diğer panellerden anlamam ama bunlarda ücretli paneller. Bunların lisansları VPS'den pahalı bu yüzden ücretsizlerden tercih ettim.
Bu zpanel'de yardımcı olursanız walla büyük sevaba girersiniz 3.günüm de uğraşmakla geçmesin
Hocam skype tayım ben. Online olunca yazarsan yardımcı olayım