Ogun ben konuya iletinizi yazdıgımda siz bırakın konuya gşrmeyi zaten online dınız.
İsterim ki bir konu da siz açın ben gezinti yapmaz isem beni atın kargadan başka kuşu tanımayın ben sizin grubunuzda değil 6 gun 9 gun gezmeye razıyım.
EVET KARGADAN BASKA KUS TANIMAM ISTEGIMI SILMEM KURALLARA UYMAYANA MUSAMA GOSTERMEM BEGENMIYORSAN GIDERSIN. KONUNUN BASINDA SOYLEDIM. KURALLARA UYMAZSAN MUEYYIDELERINE KATLANIRSIN DIYE
ya uy ya cek git hala tartisacaksan...
Öncelikle tartışmaya niyetim yok. Ortada bir haksızlık var ve hakkımı savunuyorum. Niyetimde hiç bir zaman böyle bir konu açmak olmadı, açanlara ve yönetenlere de her zaman sonuna kadar saygım oldu. Bu konudaki hassasiyetiniz için sizede daha öncelerde teşekkür ettiğimi hatırlatmak isterim. Burada hiç bir zaman kurallarınızı eleştirmedim, niyetimde olmadı, kural ne ise onu uyguladık ve bize torpil geçin demedik. Neden hala ya uy ya git üslubundasınız anlamadım. Diğer üyelerin cevaplarını beklemekteyim. Onlarda Sizin yazdığınızı yazarsa, süre az derse. Ben her insanın yaptığı bir hata yapmışım demekki derim, herkesden özürümü diler, telafisi varsa yapar, yoksa helallik ister yoluma devam ederim. Ha ben haklı çıkarsamda büyük harfle yazmam merak etmeyin...
Düzeltme: Online olduğumu yazmışsınız, hiç bir zaman çıkış yapmıyorum, son işlemimden sonra kalan süre zarfında online görünmüş olabilirim. Dün size mesaj attığımda sizde online dınız zaten.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:51:15 -->-> Daha önceki mesaj 16:48:28 --
Sayın Char, telefon numaranızı özelden atarsanız konuyu baltalamamış oluruz, telefonda daha rahat tartışıp bir sonuca varabiliriz.....
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57:57 -->-> Daha önceki mesaj 16:51:15 --
Char ve oscoder arkadaşlar ufacık bir konuyu uzatmayın lütfen gerginliğe gerek yok... char arkadaşım sende alttan al biraz ne olur baktım bu adam uzun süredir sürekli gezinti yapıyor... ufak bir sıkıntı olmuş belki gezinti yaparken ipsi değişti yeni ip yazmadığı için böyle gözüküyor olay... bir defa yaşanana değil sürekliliğe bak. oscoder asil listeyi hak ediyor bence bu kadar katı olmana gerek yok... burada bir grubuz grup gibi davranıp ortak hareket edelim ...
teşkkürler...
Sayın fatih333, ılımlı yaklaşımınıza teşekkürler. Fakat burada bir hak var, ben kimsenin hakkını yeme niyetinde değilim. Bu konuda char' a katılıyorum. Sadece isteğim diğer arkadşalarında loglarını kontrol etmeleri. Ben eksik giriş yapmışsam telafi yoluna bakacağım. Sizde loglarınızı kontrol ederseniz sevinirim.
Saygılar,
İyi çalışmalar.