Hocam knuda kuralları çok katı uyguluyorum biliyorsunuz. Sizden once gezen kişi 40 sayfa 40 dak geziyorda sizin gezintiniz. 20 dak nın altında cıkmısssa kusra bakmayın derim. gezintiniz diyelimki yaptınız ogun sizi uyardım. Uyarıda bilerek mesajınıza alıntı yapıyorum cok duyarlı olsanız anında donus yapardınız. gece yarısına kadar bekeldim. kaldıki konuda adı gecen kişileri afffetmek gibi bir olasılık su an akadar olmadı. Sıradakiler kısmında 6 gun gezinti yapmanız isteniyor ya yapın ya çıkın .
Kurallar boyle kusra bakmayın size bir artı yaparsak hekese yapıs oluruz. Ondan sonra diğer laçka gruplara doneriz.
Sozun kısası gezseniz ben gorurdum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:02:30 -->-> Daha önceki mesaj 16:00:11 --
81.214.99.1xx basladı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09:05 -->-> Daha önceki mesaj 16:02:30 --
hocam istersen gezinti zahmetind ebulunma yetersiz geziyorsun surekli
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:12:24 -->-> Daha önceki mesaj 16:09:05 --
hocam bir gun gezinti yapmama kurallarımız değişti sizlerden dunku gezinti yamadıgınzıdan dolayı maazeret bekliyoruz...
Merhabalar,
İlk olarak duyarlılık konusundaki yazdığınızı bi mukabele size iletiyorum. Şöyleki sizin bana cevap yazdığınız gün, cevabınızından sonrar hiç foruma giriş yapmışmıyım? Foruma giriş yapmadan nereden haberim olabilir bana cevap yazdığınızdan. Hatta şöyleki hafta sonu sabah girdimki akşama kalmasın araya karışmasın.
Duyarlılık konusuna tekrar gelince, forum konusunun en başında yorum etkinliği vs de yazmakta. Bunun ile ilgili size 2 kez daha önce özel mesaj yadım cevap alamadım, konu altında yazdım cevap alamadım, size şuanki durum ile ilgili yazıyı ve özel mesajı yazalı 24 saati geçiyor cevap alamıyorum ve siz duyarlılıktan bahsediyorsunuz. Diğer bir mevzu ise sizden cevap alınmamasına rağmen zaten hala giriş yapılmışki, ister girin ister gidin gibi bir üsluba gerek yok. Ayrıca açık olarak yazdığım bir mesajda kendime ek olarak istediğim bir artı olduğunu düşünmüyorum.
Şuanki duruma gelince, başlangıç mesajım ile bitti mesajımın yazıldığı zaman aralığında sitelerin açık olduğunu garantisini verebilirim, diğer site sahipleride kontrol edip lütfen buradan bildirsinler. Ha tek doğru benim doğrum diyorsanız ve kargadan başka kuşuda tanımam diyorsanız, konuda istediğinizi silip, istediğinizi alta almakta özgürsünüz. Burada Siz kusura bakmayın ki kusur hem sizin hemde mesajları okuyup geçenlerindir.
Saygılar,
Cümleten iyi çalışmalar.