SonDakika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi: "Ücretsiz bir şekilde Hosting'i aldık" demişsiniz. Ücretsiz olduğunu nereden çıkardınız? Biz hostingimizin ücretini firma olarak ödedik. Bunu dekont ile gösterebiliriz.

İkincisi: Ben Temmuz bey değilim, kendisi çalıştığım firmanın sahibi. En başından beri sizinle muhattap olan benim. Firmamız adına kesilen fatura ismi dışında, kendisinin sizinle bu anlaşma sürecinde bir diyaloğu geçmemiştir.

Üçüncüsü: Cronjob komutunun çalışması ile php coderının ne bağlantısı olduğunu çözemedim. Cronjobun çalıştırmasını istediğimiz dosya problemsiz, urlden girince sorunsuz açılırken, cronjob bu dosyayı çalıştırmaya tenezzül etmezken, bunun php ile ne alakası var acaba? Bu kadar bilgi sahibi olmadığınızı bilseydim, o 1 aylık ücreti de ödetmezdim firmamıza. Boşuna 24.99 TL zarar gerçekten... Cronjob komutunun çalışıp, dosyayı açmaya çalışmamasının PHP ile hiçbir bağlantısı olmadığına bu düşük bilgime rağmen eminim

Umarım az da olsa aydınlanmışsınızdır.
Peki bukadar bilgi sahibi olup cronun nerede hata verdiğini anlıyamıcak kadar bilgisizmisiniz ?