qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı düşüncedeyim, ciddi olmalısın. abisi çocuk ciddi ki benimle tanışıyor. bana danışıyor benim fikrimi alıyor der. benden habersiz iş çevrilmiyor gibi şeyler düşünür. eğer adamın karşısında gevşek davranırsan dayak yemen kaçınılmaz olur, ve kızı üzer ağlatırsan yine dayak yersin.

hep bi kız kardeşim olsun istemişimdir, öz olmasada var kardeşim dediğim, öz olmamamıza rağmen herşeyde bana danışır bana sorar buda beni çok mutlu eder. kız arkadaşının abisi içinde böyledir diye düşünüyorum.
kız kardeş veya abla ikiside erkek kardeş için herşeyden çok değerlidir ablam var benimde evli şu an eniştemle sevgiliyken 1 sefer ağlattığını görmüştüm hiç iyi şeyler olmamıştı,sana tavsiyem tekrardan tanışıcaksan ona göre davran yoksa hayatından 2-3 haftayı alabilir abisi