Çok aşırı yavaş
browserdan giriyor komutları elle yazıyor atıyorum bir program kurcaksınız tek tek elle yazmanız laım kodları komutları çoğu yerleri eksik birkere wine kurdurmuyor kafadan windows uygulamalarını unutun ayrıca ipler rusya çoğu siteden block yiyorsunuz en önelisi putty kullanamıyorsunuz browserdan yapmanız lazım işlemi yok sa olmuyor anca kurulum bittikten sonra vnc ile bağlanırsanız terminali kullanabilirsiniz flash player hata veriyor bence hiç değmez ben linux tüm sürümlerini denedim olmuyor
Atalarımız ne demiş ucuz etin yahnisi pek olur diye eğer squid proxy server yapacam kendimi linuxta geliştirecem derseniz kullanımlık
Eğer kredi karınızı silmiyorsa kredi kartınızı yurt dışına kapatın yada paypal kullanın
Ben yaptığımız deneme uygulamalarında aşırı memnunum. Ne bir yavaşlık ne de başka bir sorun. Tek kötü yanı Windows uygulama kullanılmaması, windows kurulmaması. Bunun dışında tabi masaüstü kullanımı için düşünüyorsanız haklısınız ama ssh kullanımı için son derece ideal güzel bir hizmet.