Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversite öğrencisiyim. Öğrenci olmama rağmen gayet güzelde işlerim var çok şükür inanılmaz müşteri portföyüm var. çünkü bu yaşlarda bu kısma dikkat çekmek istiyorum. Her insanın karakteri elbette bir olmayabiliyor kimisi gönül eğlendirmek için kimisi ömrünü vermek için isteyebiliyor ki ben bu yaşıma kadar bir kıızn elini dahi tutmadım iyikide tutmamışım. Kimileri vardır doğru insanı beklerler ve o gelinceye kadar kendilerini saklarlarya hah işte onlardanım.
Bu zamana kadar eminim olduğum birşeyi bırakmadım kararımı değiştirmedim inşallah bundans onrada böyle olacak

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:42:57 -->-> Daha önceki mesaj 00:42:26 --

Adaş damardan girdin yine
Evet her insan aynı değil zaten özellikle yazdım bu yaşta ilişkiye başlayıpta evlenenlerin oranı düşük.Çünkü fikirler çok çabuk değişebiliyor.Belki sen ömrünü vermek istiyorsun anlarım da karşındakinin fikirlerinin oturup oturmadığını bilemezsin.Hiç ummadığın anda seni bırakabilir ki ben bunu 18 yaşımda yaşadım.İlk elini tuttuğum kişiydi ve onla evlenmek istiyordum ama olmadı.