Hitiniz %50- %60 falan düşmüş olsa sabredin google sizi deniyor diyecektim ama durum gerçekten berbat. Bugün şu saate kadar googledan 3-4 kişi gelmişse, sabır da kalmaz ki insanda :/
Eğer gerçekten siteniz özgün ve emek verilerek yapılmışsa, umarım durumunuz tez vakitte düzelir.
Site tamamen özgün dostum, kopya içerik yok. Google'ın sevmediği hiç bir şeyi yapmadım. Sırf özgün olsun, kendi ayakları üstünde dursun diye backlink bile almadım. Sadece sosyal medyayı kullanıyorum.
Durum bu. Ben anlam veremiyorum artık, sıkıldım, bunaldım. Şu film sektörüne para kazanmak niyeti ile girmedim, hit artsın ve marka oluşturayım istedim. 1 2 hafta öncesine kadarda bunu başardığımı düşünüyordum.
Bir kaç film sitesi var elimde. Diğerleri normal durumda. Özgün içerik olanda var, kopya içerik olanda. Tüm siteler farklı farklı sunucuda barınıyor, eşdeğer hiç bir şey yok. Siteler arası bağlantı dahi yok.
Anlamıyorum ve artık anlamakta istemiyorum. Eğer 1 haftaya kadar düzelmezse ücretsiz olarak verecem birisine. Uğraşamam artık, bıktırdı.
Birileri çıkıp der özgün içerik girin, diğeri çıkıp der sosyal medyayı kullanın, diğeri çıkıp der backlink alın.
hIhI, tabi. Gidin siz yapın!