himmm... bi düşünelim. 20 bin liraya veriyorsa makinelerde 10 bin desek. adama 10 bin hava parası kalıyor. madem aylık 3 bin kazanıyor nerdeyse 3 aylık kazancına mı dükkanı devrediyor !
çok düşünmek gerekiyor hem de çok..dün 3-5 kez önünden geçtim.aylık 3 bin kazanan cafe görüntüsü hiç göremedim.ayrıca en son saat 22:30 da önünden geçtim, kapatmıştı..yani içindeki malzemeleri ikinci el fiyatına verirse, belki ilgilenirsin de, yanındaki dükkanı da tutup, ps4 koyup, fiyatı aşağı çekerek belki sıfırdan bir iş yeri gibi yapılabilir.yoksa değmeyeceğini gördüm çok şükür..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:58:48 -->-> Daha önceki mesaj 12:57:54 --
Liseyi bahsettiğin okulda okudum, her iki ps cafeye de hemen hemen hergün takılırdım. İkisini de yakinen bilirim.
Bahsettiğin cafeyi ben de almayı düşündüm ama daha sonra daha fazla jetonlu oyun koyabileceğim mekanlara yöneldim.
Eğer gerçekten almayı düşünüyorsan skypeden detaylı konuşabiliriz ha almaya pek niyetin yoksa salla gitsin
skype kullanmıyordum ama açtım bi tane ekledim seni kardeşim..söyleyeceklerini merak ettim