10-15 bin tekil hitli haber sitemizi (beraberinde başka siteler) barındıracak ve hiçbir bağlantı sorunu yaşatmayacak reseller arıyorum. Son günceller de sürekli "Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu" şeklinde hata almaya başladım ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Bununla alakalı olarak bulut, vds, vps vb. paketler kullanmam gerektiğini öğrendim. Aylık 30-35 TL limitli olacak şekilde tekliflerinizi (özelliklerini de belirterek) bekliyorum.
İlaveten aşağıdaki bilgileri girmek istedim:
- Haber sitesi wordpress tabanlıdır
-
Habermatik v3 teması kullanılmaktadır (biraz sorunlu bir tema sanki)
-
That's WP Dynamite eklentisi kullanılmaktadır (bu eklenti kaynaklı sorunda yaşadım)
- Şimdilik günlük 10-15 bin tekil ziyaretçisi vardır ve bu rakam sürekli artmaktadır
- Aylık trafiğin 300 gb'yi bulduğu olmuştur, bu rakamda artabilir
Bu bilgiler ışığında mevcut hosting'inizi satmaktan ziyade nasıl bir öneri sunacağınız daha önemlidir. Yani şöyle ki VDS, VPS ve Bulut'a dair pek bilgim yok. Bunların daha yararlı olacağını duydum. Yani reseller'den ziyade bu şekilde bir ihtiyacım var sanırım. Bu sitenin yanı sıra ufak çaplı diğer sitelerimi de rahatça barındırmak istiyorum.
Bana en az şu özellikler olmalı deyip, sizde de var olan paketi direkt yansıtabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.