lazzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun tasarım çok hoş olmuş
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uye olmadan lınklerı ogremezsınız, bır kısının bır forumda bırsey bulupta ona ulasmasını sagladıgı ıcın en nefret ettıgı seydır, benden soylemesı, herkese herseyı acık yapın
AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Ş harflerinde bende sorun gözüküyor
  • Ranklar olmamış, daha güzel olabilir
  • Tema gerçekten güzel olmuş, turuncu siyah uyumu güzel gözüküyor
  • Talpatalk olursa güzel olur forumda
  • Footerdaki konular ve kayıtlı kişiler çok büyük küçültülmesi daha iyi olabilir

Geri kalanı ile gerçekten güzel duruyor. İçerikte bu kadar iyi olursa neden olmasın ziyaretçi çektiği sürece bir şekilde yolunuza devam edeceksinizdir. Farklı olduğundan insanlar ilgi gösterecektir. İnşallah bu çizginizde gidersiniz son zamanlarda çünkü çok webmaster forumu açıldı.
musevvid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu özelliğin nedeni arama motorunda düşmemektir. Sitenin spam yuvası olmaması gerekir. Ayrıca üye olmayan ziyaretçinin ne faydası olabilir ki?
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arama motorunda dusmekle ne alakasi var? Ona bakarsaniz kullanici diger turlu 1-2 dk kalacagina sitede, aradigini okumak icin uye olmasini isteyen bir foruma uye olmayip direk googla geri dondugunde sence ne olacak? Uye olmayan kisinin ne mi faydasi var? Hit dedigikmiz sey sanirm hepmiziin ihtiyaci olan sey. Mesela r10a uye olmayip, ama yine de hergun bu forumda yazilip cizilenleri okuyan kisilerin bu foruma faydasi yok o zaman. Uye olmayan kisinin faydasi yok demek, cok sacma. Ayni sekilde siteye giren kisinin 2 saniyede siteden ayrilmasi, inan bana o senin dedigine gore googleda dusmekten daha cok verir sitene.
KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam forum konusunda çok çalışmalarım oldu, linkler ziyaretçilere açıkken kullanıcılar sitede daha çok kalıyorlar. İnsanlar artık kayıt olmaktan bıkmış durumdalar, mesela ben girdim, ziyaretçilere link kapalı olduğunu gördüğüm gibi çıktım, eğer açık olsaydı konuları inceleyip, belkide üye olacaktım. Emin olun benim gibi yüzbinlerce kullanıcı mevcut.
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler bazı küçük sorunlar var elbette sitemizde fakat en kısa sürede çözümlenecektir.Tapatalk kısa bir sürede yüklenecektir.Fontlarda bazı sıkıntılar olduğu söyleniyor bunlarıda halledicez.Üye olma kısmına gelince belli bir üye olduktan sonra linkleri ziyaretçileri açacağız fakat belli bir üye lazım..