Arkadaşlar sağlam bir altyapımız olmadıgından size bu yazımızda belki tam olarak istediğiniz istatistikleri veremiyeceğim ama bu hali ile sisteme katılmak isteyen ve reklam almak isteyen olursa beklerim.

Reklam işi şu şekilde olacak: Tamamı özgün, kendi evinde hazırladıgı yemekği sunduğu bloğu olan ev hanımlarınca hazırlanan yemek bloglarından tanıtım yazısı satışı yapılacaktır. Yapılacak tanıtım yazısı satışı için blogların pr değerleri, alexa değerleri gibi istatistikleri maalesef bir altyapımız olmadıgından size sunamıyorum Fakat az çok bir site hazırlayıcısı bu konuda fikir sahibidir ki özgün yazıların oldugu site-blogların trustrankı ve pagerank durumu çok kötü olmaz. bloglar içerisinde pr0 ile pr4 arasında blog var lakin kimin reklam yayınlayacağı kimin yayınlamayacağı konusunda taktir edersiniz ki önkestirme zordur.

Birlikte çalıştıgımız yaklaşık 50 kadar blog yazarı var. bu blog yazarlarından sadece birkaç tanesini bu sayfadaki https://www.facebook.com/ymk.tariflerim paylaşılan tariflerden görebilirsiniz bu sayfada sadece birkaç blog yazarını görebilirsiniz. hepsini göremezsiniz.

Şimdi konumuz:
Bloglarda sizin vereceğiniz 2 linkin geçtiği tanıtım yazıları yayınlatacağız. siz kaç tane blogda yayınlanmasını isterseniz ona göre blog başına 12 tl ödeme yapacaksınız. ben 10 tl blog yazarlarına ödeme yapacağım. 2 tl de hizmet bedeli olarak tarafıma kalacaktır. taktir edersiniz ki özgün bir tanıtım yazısını forumda 5 liradan aşağıya hazırlayan yok, yayınlamak için de 5 tl toplam 10 tl yapıyor, e bu kadar uğraştıkta sonra 2 tl de bana hizmet bedeli kalmalıdır.

tanıtım yazılarınız 100 kelimenin altına düşmeyecektir. içerisinde sizin 2 adet linkiniz bulunacaktır. linkler aynı sitenize ait olmalıdır.
tanıtım yazılarınızı yayınlayacak blog yazarlarına yazıların asla silinmemesi şartı konacak olup yine de %5 gibi bir kısmının silebileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

siz 30 blogdan tanıtım yazısı istiyorsanız bu bir duyuru ile blog yazarlarına ulaştırılacak ve ilk başvuran 30 blog yazarı ile çalışma yapılacaktır.

Bu şartlar altında tanıtım yazısı yayınlatmak isteyen olursa öncelikle konu altına mesaj yazarak bildirebilirler. blog adresi istemek için pm atmayınız. yukarıda verdiğim sayfadan görebileceğinizin dışında blog adresi veremiyorum. reklam çalışması yapılan tüm adresler reklamverene bildirilecektir.

ödeme peşin alınacak olup güven sorunu yaşayanlar 30 blog yerine 10 blog gibi rakamı düşük tutabilir, reklam 10 blogda yayınlandıktan sonra tekrar çalışma yaparak 2. grup 10 blog için tekrar çalışabilir.

konuyla ilgili sorularınızı pm değil konuya yazın ki aynı soruları tekrar tekrar cevaplamak zorunda kalmayayım buradan herkes görebilsin