Vallahi arkadaşlar susuyorum susuyorumda utanmasanız günahkar ilan ediceksiniz beni..
Ne alaka şu yazdıklarınız ? Madem olayı din boyutuna çekiceksiniz gelin çekelim..
Madem benim şu işim günah cayır cayır cehennemde yanacağım..Emin olun birşeyleri şu dönemde din boyutuna çekerseniz, kaybedende siz olursunuz..
En kötüsü bugün herkesin evinde internet ve televizyon mevcut..Bir çok kanalda yeri geliyor uygunsuz bir sahne veyahut derin dekolteli insanlar mevcut, bunlar günah değil mi ? Hiç mi denk gelip izlemiyorsunuz yada gözünüz bir anlık kaymıyor ?
İnternet sitelerindede aynı durum açık saçık reklamlar ve aynı şekil kul hakkı durumu burada yayınlanan içerikler..
Evlenmeden bir kızın elini tutmak dahi büyük günah iken, burda tutup aman içki satılan dükkanda çalışıcak, aman yanacak pis günahkar demek ne kadar doğru ???
Diyelim erkeksiniz ve bankada görevlisiniz..Günde rahat yanınıza 10 tane bayan müşteri geliyordur bunların yarısından fazlasının başı açık ve en azından havalar sıcakken etek altından bacaği yada kolları açıktır bakmak zorunda kalırsınız, sonuçta müşteriyle konuşurken yere bakıcak değilsiniz..Alın size bir işte daha günah durumu..
Ayrıca ben bu dükkanın sahibi değilim..Evet geliri arasında içkide var ama bu beni alakadar etmez..Ben çalışanım ve sadece emeğimin, alın terimin karşılığını almak üzere ordayım..Gerisi beni asla ama asla ilgilendirmez..Bu dükkanda ekmekte satılıcak, gazetede veyahut süt, peynir vs...
Olaya öyle bir bakıyorsunuzki duyan görende Türkiye`de ilk defa tekel bayi açılıyor ve içki satışı yapılıyor sanıcak..Binlerce yıldır varolan birşey yüzünden kimsenin üzerine vebal yüklüyemezsiniz..
Elimden geldiği kadar dini görevlerimi yerine getirmeye çalışan biriyim..İçki ağzıma koymam, sigara kullanmam veyahut dışarı çıkıp serserilik yapıp milletin karısına, kızına pislik yapmam..Oruçlarımı ve cuma namazlarını aksatmamaya özen gösteririm..Bu hayatta herkesin yaptığı ibadet ve günahları kendinedir..
Bazı arkadaşlar çok keskin ifadeler kullanmış, zamanında Peygamberler dahi bir insanın cennetemi yada cehennemimi gideceğini bilemez iken burda sen yandın bittin demek çok manidardır..
Ayrıca şunuda belirteyim..Okuyorum ve yaşım 22 yaklaşık 6 gün sonra 23 yaşıma gireceğim..Kendime ait masraflarım ve harcalamarım var şu saatten sonra kalkıp emekli babamın üstüne yük olmak hiç bir evlada yakışmaz..
Hem okul masraflarımı, karşılıyacağım hemde evime destek olacağım..
İlerde olurda Allah nasip ederse okulu bitirdikten sonra bende güzel bir işte çalışmak ve yuvamı kurmak istiyorum..
Konuyuda report ediyorum kilitlenmesi için yoksa gidişatı açısından kötü sonuçlar doğurucak..Kimsenin benim açtığım bir konu yüzünden ceza almasını istemem...