Her yerde var senin gibilerden.
Aynı durumda sen olsan ve aynı koşullarda bu iş sana sunulsa ne yapardın çok merak ediyorum. Tuzu kuru olana boş konuşmak kolay.
Konu sahibi arkadaşa da yeni işinde başarılar diliyorum. ALLAH kaza bela vermesin.
İnş. olmaya da devam eder... Neden zorunuza gidiyor anlamıyorum..
Yaş 18 okuyorsun baban para yolluyor %90 ihtimalle.Bu şekilde konuşmak sana kolay geliyor ama yaş veya olgunluğun belirli bir seviyeye gelince durumu anlarsın.İş bulması kolay değil.Bu arkadaş 22 yaşına gelmiş ve masrafları var ve ben daha 17 yaşımdayken sıkıntı çektiysem,babamdan çekindiysem arkadaşın halini daha iyi anlıyorum.Şu anda 19 yaşımdayım ve bir işe girdim kısmet olursa ocak-mart arasında başlıyacağım.Aslında benim bu şekilde hayata erken atılmama gerek yok.Babama okut desem veya ben okuluma devam edeceğim desem pekala oğlum der ama hayat şartları zor.Bir daha bu şansı elime geçiremeyeceğim belkide.Bu yüzden herkesi kendin gibi görme uyarını yapmışsın dahada ilerisine gitme.Okulunda başarılar.
Arkadaşım işin hayırlı olsun.Allah daha iyilerini nasip etsin.Bende işe girdim ama daha başlayamadım

güvenlik soruşturmam vs bitmedi.Yaşadığın duyguyu heyecanı bende yaşadım.Kendi paranı kazanmak çok farklı bir şey inşallah daha iyi yerlere gelirsin.
Ben uzatmıyorum da neden yorumlara alıntı yapıp duruyorlar anlamıyorum..
Yaşımı bilerek gizlemiyorum evet 18 ve okuyorum.. Babamın durumu yeterince iyi ve beni her türlü okutabileceği halde dershane paramı bile
KENDİ ÖDEMİŞ bir insanım.. Hani siz yeni başlıyorsunuz ya çalışmaya ne diyelm kolay gelsin ben yaklaşık 12 yaşımdan beri düzenli olarak çalışıyorum..