phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

E-ticaret sitesi açmayı planlıyorum. kaliteli güzel bir yazılım ile büyük masraflar olacak tabi. aklımda bazı sorular var siz değerli aradaşlara sormak istedim aklıma takılan soruları

Aklımda ki en büyük soru ne üzerine e-ticaret olmalı ? her şeyimi satmalı yoksa bir sektör üzerine mi siteyi kurmalıyım ?

E-ticarette reklamı nasıl yapacağım ? yani nasıl siteler üzerinden yapmak lazım ?

benim çok büyük bir satış planım da yok işin gerçeği bazılarını görüyorum ayda 5 - 6 bin kazanıyorlar bana bin lira kalsa yeter diye düşünüyorum böyle bir gelir için ne kadar nasıl bir reklam yapmak nasıl yapmak lazım

ayrıca her şeyin e-book'u var r10 da göremedim benim bu aklımda ki sorular için bir kitap yada bir site var mı

saygı sevgilerimle
Merhabalar,

Oncelikle basarilar diliyorum hocam. Allah yardimciniz olsun.

R10'da E-book olarak su konuya goz atin: https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...iyorsunuz.html

(satis ile alakam yok sadece gordugumu paylasiyorum)

Onun disinda urun olarak genel bir satis yerine belirli bir urun grubuna yonelin. Bu hedef kitlenizi isabetli bulma konusunda size yardimci olacaktir.

Reklam konusuna gelirsek bana gore 3 temel reklam olayi var: SEO + SEM + Facebook

Diger reklam cesitleri bunlar ile desteklenebilir. Site yapim asamasindayken hem reklam hemde SEO konusunda destek almaya baslayin hocam. Bu sizin icin daha yararli olacaktir.

Yazilim konusunda hangi yazilimi dusunuyorsunuz? Ayrica firma olayini nasil halledeceksiniz?

Umarim verdigim bilgiler isinize yarar.

Saygilarimla,,