kabus_1809 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeri konumu potansiyeline göre cirosu değişir saat ücreti nedir 6 makine kaç saat en fazla çalışır zaten full çekse 10 saat 6 makine 3tl desek 180tl yapar günlük bence ciro doğruysa kafe hergün her saat full çekiyo demek dir ben bilmediğim için saat ücretini 3tl ortalama aldım yani 6 makine ile günlük ciro güzel haftasonu daha çok müşteri artar benim bildiğim. Senin de kardeşininde işi varmış ek iş olarak açıyosun belli ki dediği adamın doğruysa eğer sen de 20-25 bin devir için gidecek diyosun bence işe girilebilir eğer satıcının dedikleri doğruysa makineler belki şuan da 10bin etmez bile ama hava parası müşteri potansiyeli aylık net karına göre devir bedeli biçiyorlar. PS4 nerden baksan yaza anca kendine gelir dükkan alanı büyükse baktın herkes 4 alıyo cafelerine sende almaya başlarsın duruma göre yani. Her şey uzaktan hoş geliyor ama işin içine girince işler değişiyor bilen birilerine danış çevreyi gözlemle müşterisine gelene gidene bak kemikleşmiş müdavim müşterileri var mı vs. 2 bin net kalıyorsa kar 20-25 bin devir bedeli cebinden çıkacaksa alınır bence..
Saati 6 TL'ydi en son Antalya'da yerden yerede değişebilir.