WebServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kutu içeriğinde neler var hocam + kutusu vs. de orjinaliyle birebirmi?

+ gerçek kamera kaç megapixel
Kutusu ve içeriği videolarda gözüküyor hocam. Hangisinin kamerasını soruyorsunuz?

MemHT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı satışlar.

Merak ettiğim birkaç husus var.

Performans özellikleri bakımından orjinalleri ile arasındaki fark %10'dan fazla mıdır? Kullanılan donanımların kalitesini bilmiyorum.
Android'e orjinal telefonlarda hakim olduğumuz gibi hakim olabiliyor muyuz? Yani uygulamalar farklı telefon sıkıntısı çıkarmasınlar.

Şimdilik merak ettiklerim bunlar.
Teşekkürler,

Orjinal S4'ü de sattığım replika S4'ü de 5 dk civarı kullanma fırsatım oldu. Açıkçası fark göremedim, tabi ki böylesine özellikli bir telefon modelini 5 dk değil 50 dk'da bile çözemem. Ama bir telefon eline alıp bikaç özelliği denenince bile anlaşılır hak verirsiniz ki. Sensörlü S4 satışı yaptığım @wyand0tte 'ya bu konuda kullanım detaylarını anlatmasını rica edeceğim sizler için. Uygulamalarda sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum.

MertcanGolyeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde merak ettiğim şu ıphone 5 te app Store özelliği nasıl oluyor gerçekteki gibi mi anlayamadım gerçek Apple ürünlerinde açıldığı zaman app Store kayıt istiyor benim Apple ürünüm mevcut kaydımda var ıphone 5 alsam oyun indirebiliyormuyum app Store'den ?
Android Iphone hocam, yani işletim sistemi IOS değil.

wyand0tte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yavuz 'dan bir adet s4 aldım cumartesi günü elime geçti, iki gündür ürünü deniyorum (zorluyorum). Gerçekten beklentileri karşılayacak cinsten. Ürün kaliteli ve verilen fiyatı gerçekten hakediyor. Soru sormak isteyen olursa cevaplayabilirim.

Teşekkürler Yavuz, Pazartesi günü bir s4 ve birde s4 mini sipariş vereceğim.
Ben teşekkür ederim Cihat Abi. İnşallah alışverişimiz uzun soluklu olacak..