Merhaba arkadaşlar,
Daha açılalı 2-3 ay olmuş sitemi satmak istiyorum. Satmamın nedeni ise üniversite derslerim ağır ve siteye zaman ayıramıyorum. O yüzden satmaya karar verdim. Siteye tek tek oyunları kendim girdim. Tüm swf uzantılı oyunlar ve resimleri sunucuda bulunmaktadır. İleride oyunlar silinebilir diye hepsi kendi sunucumda. (Bazı miniclip oyunları hariç onları çalışma mantığı ve kodlaması biraz farklı olduğu için direk swf adresini çekemedim.) Hostingimiz ve domainimi turhost üzerinden aldım. Sınırsız trafik ve sınırsız alan seçenekleri bulunmakta.

# Aldığım Hostingin Özellikleri #
- Disk : Sınırsız
- Aylık Trafik : Sınırsız
- EPosta : 10 Adet
- MySQL : Limitsiz
- Alt alan adı : Limitsiz

Yukarıdaki bilgiler sizi yanıltmasın. Turhost ile uzun zaman çalıştım çok nadir kesintiler olmakta. Türkiyenin en iyi hosting şirketlerinden biridir.

Site adresi : Pm
Site için istenen fiyat : 85 TL
Sitenin aylık getirisi: Şuanlık yok.
Sitenin açılış tarihi:03/09/2013
Kategori, sitenin içeriği nedir:Flash Oyun Sitesi
Günlük hit sayısı:Bilinmiyor.
Ziyaretçi kaynağı: %100 Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Ay - PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle satılık.
Hosting dahil midir : Evet (10 Aylık hosting ve domain paketi mevcut)
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet (OrumcekOyun Scripti)
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. : Hayır

Şunu belirtmek isterim istediğim fiyat domain ve hostinge verdiğim paranın aynısıdır. Ondan başka ek ücret istemiyorum. İsteyen kişiler turhost'un sitesine bakıp fiyatları öğrenebilir. Siteye çok emek verirseniz iyi yerlere geleceğine inanıyorum.