parabelyum vakit ve emek harcayarak uzunca yazmış olduğun bu yazı için Allah razı olsun..senin yazini gormeden abimle de konuştuk,senin dediğine yakın şeyler söyledi.madem 3-4 kalıyor dedi, eleman tutsun, 1 lirada kalsa adama yeter dedi.dedigin gibi, çok niyetliydim, abimin de senin de sözlerin etki etmeyecekti ki, başka numaradan oğlunu aradım, biraz sıkıştırdım, geveledi, sesi titremeye başladı.gelip gorussek daha iyi dedi.bu kadar kazanıyorda neden bakmıyorsunuz dedim, ben gunde 14 saat orada kalmaktan sıkıldım, başka işte çalışıyorum dedi.aylık 3 bin kendi işi dururken, en fazla 1500 e başkasının yaninda calismasi çok mantıksız.ama yine hirsim mantik aramiyorken, dedim onunden bi daha geceyim, bi asagidan bi yukaridan turlarken, almak istedigim cafede 2 makina acikken, ilk defa gordum ki, bir ust sokakta bi tane daha ps cafe var ve full cekmis.sanirim asıl sebep bulundu.inceden cok kazanirken, bu cafe actikdan sonra isi iyice dustu..ve vazgectim.yorumda bulunan tum arkadaslardan Allah razı olsun.buradan gelen ve gelebilecek yorumları beklerken acele etmedim çünkü..sayenizde büyük bir risk ve zarara uğramaktan kurtuldum..