10dk/1 İçerikten günde 54 makale yapar. Hadi biz ona 50 diyelim. Ayda 1100 makale yapar (Cumartesileri 25 içerik saydım).
Makale yazacak
Özgün olacak
Tanesi 72 kuruş olacak
Düzenli tertipli günde 50 tane yazılacak.
Eğer konuda bahsettiğimiz bir robot değil, bir insansa ve gerçekten "bu dünya" üzerinde yaşıyorsa böyle birileri lütfen bana da ulaşsın.
Ayrıca sayın AlwaysFC, minimum 100 kelimelik makale desek bile istediğiniz 1 TL olması gerekir ödenecek ücretin forum kuralları gereğince.
AlwaysFC'i hiç tanımıyorum fakat, daha önce de böyle konular açtığını gördüm ve böyle yorumlar gördüm.
Bakın arkadaşlar özel sektör diye bir kavram vardır ve eğer devlet memuru değilseniz özel sektörde çalışırsınız.
Günlük 18 saat mesai yapan fabrika işçisi 1500

maaş almakta ülkemizde. Rakamları abartmıyorum gerçekten öyle çalışan arkadaşlarım var. Always şu kadar makale beklentileri olduğunu belirtmiş.
Bu işi de aylık maaş olarak değerlendirmiş, şu saatten sonra gelip sizin konuda ahkam kesme hakkınız olmadığı gibi yaptığınız ukalalık ve konu baltalamaktan başka birşey değildir.
Bencede 10dk/1 makale çok ama aylık bu kadar para vericem isteyen çalışır diyor.
Şu kadar makale şu kadar para demiyor.
Bir tasarımcı bireysel olarak 1 web tasarımını 5.000

'e alıyor. Fakat bir tasarım şirketine girdiğinde ayda en az 3 tasarım yapar 3.000

maaş alır.