KnoXviLLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Monitor sayesinde bencede 1500 tl

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.Yazim hataları için kusura bakmayın.
Teşekkürler yorumunuz için
Gurul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mesajınız 2011'e ait olsaydı, normal karşılardım.

Arkadaş bu sistemi; https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...arddisk-2.html

1150 TL satıyor. Mesaj yazarken dikkatli olalım.
Hocam verdiğim monitörün 0 fiyatına bakın lütfen.Ve monitör çok temiz kullanıldı.Jelatinlerini 1 ay önce söktüm.

REKALYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hdd ve monitör için o şekilde yazdım. temiz görünüyor bide. yani ederi 1300-1500 arasıdır maks fiyatı söyledim
Teşekkür ederim yorumunuz için.

AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecenlerde bu 1700e dusmustu, bunla karsılastırabılırsınız. Monıtor klavye mouse vb dahıl

http://www.vatanbilgisayar.com/masau...2661#allImages
Hocam casper'ın özellikleri bölü 5 yapın..Çünkü hiç bir casper pc söylendiği özelliklerin zerresini barındırmıyor içinde.
aslantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1500 Tl bu bilgisayarı satacağınız güzel bir para olur evet. Ama 1500 Tl edeceğini söyleyemem. 1500 Tl ye daha çok alternarifli bir şekilde daha performanslı bir masaüstü toplanabilir düşüncesindeyim.
0 toplana bilir mi hocam ? Gerçi bu bilgisayarı satıp mac almayı düşünüyorum.Çünkü çizim için yanımda taşımam icap ediyor.

Raizoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000-1200 arasi daha fazlasi olmaz
Teşekkürler yorumunuz için.

Naim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1100 en fazla 1200
Teşekkürler yorumunuz için .
biliXim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş Pc den anlayanlar yazsın demek istemiş anlamayanlar değil
Engel olamıyoruz malesef bu tür şeylere.Yorumunuz için teşekkür ederim

HappyDerya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlemcinin modelini , ram'in marka ve modelini ,hdd'nin modelini , kasanın psu'sunu , garanti sürelerini

Bilmeden , nasıl fiyat biçtiniz arkadaşlar ?
Onların nereden bakıldığını söylerseniz onlarıda ekleye bilirim konuya. Pcden anlayan birilerinin olması güzel.Teşekkür ederim.

Zhen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1200 TL ye toplayabilirsin bu bilgisayarı. Ama toplamayıp tanıdığından alacaksan 1000 - 1100 TL eder fiyatı.
Hocam 0 olarak toplaya bilicekseniz alıyım ben direk aynı özelliklerde.Çünkü zaten monitör 550 küsür lira..

REKALYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1500 tl
Teşekkürler yorumunuz için.

MemHT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ramler kaç mhz?
Anakartın tam modeli ve özellikleri ne?
Hard diskler kaç RPM?

Bunlar fıyatta epey fark yaratacak özellikler. Kaldı ki işlemcisi 2. nesil ve ekran kartı 2008 çıkışlı bir kart.
Dediğim gibi o özellikere nasıl bakılıcağı hakkında bilgim yok.Bilgisayar mühendisi bi abim toplamıştı pc'yi bana.Eğer yardımcı olursanız o özellikleride konuya eklemek isterim..