Aktif bir PES oyuncusu olarak yorum yazayım bari ben de.

Benim arkadaşlarla takıldığım yerde çapraz olarak 2 adet, hatta 3-4 sokak ötesinde de 1-2 adet PS Cafe var. O dediğim çapraz olanlar genelde dolu. İkisinde de 12 civarı masa var.

Benim takıldığım mekanın sahibi düzenli, işini seven birisi. İşini sevip gelen müşterilere (sürekli gelenlere mesela) öncelikli, kaliteli davranırsan daimi müşterilerin her zaman olur. Adam bize genelde 0 km kol veriyor mesela. E böylece bizi de oraya çekiyor.

Tahminen günlük 150-200 arası rahatlıkla kazandığını düşünüyorum. (saati 2.5 tl, düşün )

Mesela biz gidiyoruz, 3 saat PES oynuyoruz. 2 kola, 2 tost falan derken 11-12 lira ödüyoruz. Bizim gibi günde 5-6 grup rahat geliyordur. E diğer masalardan da alıyor. O yüzden günde 100'ün altına düştüğünü hiç sanmıyorum 2.5 tl olmasına rağmen.

Ayrıca yaptığı iş kaliteli. Masalarda genelde aynı versiyon oyunlar yüklü, aynı güncellemeler var. Masa farkı olan çok mekan var ilk geldiği gün güncellemesini yüklersen, yeni çıkan sağlam oyunları hemen alırsan daha çok müşteri çekersin.

Bunlar sadece aktif bir kullanıcı olarak tavsiyelerimdir.

Kolay gelsin. Umarım doğru kararı verirsiniz.