RDY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
renktaş iyi diyorsun hoş diyorsun eyvallah.

Peki bu adam bu kadar iyi bir Fenerbahçe'li , neden bugün sabah korulamarı ile geldi salona ?

Hangi insan kendi evine korumaları ile giriyor ?

Kendi başkan olacağı üyelerinden mi korkuyor ? Onlardan korumalar aracılığı ile neden korunmak istiyor ?

Bak bu sadece bir soru.

Aklıma Maa ile ilgili en az 100 tane soru gelir.

Mesela neden Başbakan'a şike yok dedim deyip, ardından tv lere çıkıp durum çok vahim diye açıklama yaptı 3 temmuz sürecinde ?
Madem şike yok dedi bu şahıs, neden tv lere çıkıp 3 temmuz sebebi ile Fenerbahçe Yönetimini eleştirdi / istifaya davet etti ?

Bak mesela buda bir soru.

Bütün bunları bizlere adam gibi açıklamadığı sürece bizim içimize sinen bir başkan olamaz. Ha eyvallah açıklarsa, o zaman birşeyler değişir, umudumuz olur.
Renktaş koruma konusunu arkadaş açıklamış orada garip bir durum yok.

Dün Habertürk'de Aydınlar 3 temmuz sürecinde kendisine atılan iftiraları ve karalama çalışmalarının hepsini belgelerle, altını çiziyorum belgeler ile açıkladı.

İbrahim Akın konusunda Aydınlar'ın basın toplantısın da İbrahim Akın röportajı yayınlandı. Ve A.Y'nin attığı yalan ortaya çıktı. Buradan bile A.Y'nin yalanı ortaya çıkıyor.

Aklına Aydınlar ile ilgili 100 soru gelir yarısından fazlası 3 temmuzla ilgilidir. Aydınlar o süreci belki daha başarılı yönetebilirdi ancak Fenerbahçe'yi daha kötüye gitmekten kurtarmıştır.

UEFA'ya kafa tutamazsın, eğer tutarsan FIFA karşına çıkar. A.Y kendini dünya Futbolundan üstün görüp olayı kişiselleştirdi.

Daha yazsam buraya taraftarı bölme konusundan tut, atılanları destan olur.

Yukarıda 'da dedim Aydınlar çok büyük ilgi duyduğum bir insan değildir, ancak başarılı olacağına inanıyorum. Ve A.Y'den bu takımı kurtarıcağına.

Başkan kim olursa olsun Fenerbahçe'nin başkanıdır ve bütün Fenerbahçe camiasının başkanıdır. Yani aslolan FENERBAHÇE'dir.