Site adresi : pm ile verilir.
Site için istenen fiyat: 5000 TL'dir.
Sitenin aylık getirisi: Yapılan reklama göre değişmektedir. Fiyatlar sürekli takip edilir kampanya vs yapılırsa satış iyi olmaktadır.
Sitenin açılış tarihi: 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kozmetin, Kişisel Bakım Ürünler, Bitkisel Ürünler
Günlük hit sayısı, kaynak link: Arama Motorları - 20 - 400 arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl - pr 0 (domain değişikliği nedeniyle)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ve stoktaki ürünlerle birlikte
Hosting dahil midir: Bir kaç ay idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Prestashop - Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Site Prestashop olup, ihtiyaçlarımıza göre 1000 TL karşılığında özelleştirilmiştir.
Sitede 100 dolar değerinde tema ve 50 euro değerinde bir eklenti mevcuttur.
Ürün ekleme, çıkarma, fiyat değişikliği, SEO ayarları vs yönetici panelinde yer almaktadır.
1 ana tedarikçi, 1 yan tedarikçi vardır. Stok tutmaya gerek yoktur, tedarikçi siparişleri aynı gün teslim etmektedir size.
Stokta yer alan 1500 TL değerindeki ürünlerle birlikte satılıktır.
Site alan adı jeneriktir, farklı kategoriler açıp farklı ürünler de satılabilir.
Fiyatı makul tuttum, sebebi ise site ile ilgilenememiz. Farklı bir sektöre geçiş yaptığımızdan dolayı (reklam sektörü).
Siteyi kapatmak istemiyorum, makul bir ücrete eticaret sektörüne girmek isteyen bir arkadaşa satmak istiyorum.
Sitede SANAL POS altyapısı mevcuttur. Sanal POS altyapısı ile birlikte devredilecektir.
Anlaşmalı kargo şirketimiz mevcuttur. Kargo şirketi ile anlaşma konusunda da yardımcı olabiliriz.
Şahız ya da limited şirketi kurarak sistemi rahatlıkla idare edebilirsiniz.
Şirket kurmadan da idare edebilirsiniz kapıda ödeme ile, ancak o zaman sanal pos kullanamazsınız. PayPAL entegrasyonu da mevcuttur.
Tedarikçi firma bize özel müşteri temsilcisi tahsis etmiştir. Temsilci her ay ofisi ziyaret edip, yeni ürünler, kapmanyalar vs hakkında bilgi vermektedir.
Ama biz hakkıyla ilgilenemedik siteyle. O nedenle satıyoruz.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Stoksuz isterseniz: 2500 TL